Burak Özçivit, set çalışanlarına hakaretten hakim karşısına çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Burak Özçivit, set çalışanlarına hakaretten hakim karşısına çıktı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Burak Özçivit, başrolünde rol aldığı ‘Kuruluş Osman’ dizisinin çekimlerinde set çalışanlarına hakaret ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Ünlü oyuncunun 'zincirleme şekilde alenen hakaret' suçundan 4 yıl 1 aya kadar hapis talebiyle yargılanmasına başlandı.

Beykoz Riva'da 8 Aralık 2020 tarihinde 'Kuruluş Osman' dizisinin çekimleri sırasında set çalışanlarına yönelik küfür ve hakaret içeren sözler söylediği gerekçesiyle “zincirleme şekilde alenen hakaret” suçundan 4 yıl 1 aya kadar hapsi istenen oyuncu Burak Özçivit’in yargılanmasına başlandı.

AVUKATIYLA GELDİ

Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, sanık Burak Özçivit ile avukatı Serkan Toper katıldı. Müştekiler Okan Ş., Mehmet Burak K. ve Atakan Ö. ile avukatları Yunus Gümüş de salonda hazır bulundu. Mahkeme hakimi, basın mensuplarını duruşma salonuna almadı. Duruşmaya, sanık Özçivit'in savunmasıyla devam edildiği öğrenildi.

Burak Özçivit, set çalışanlarına hakaretten hakim karşısına çıktı
Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, sanık Burak Özçivit ile avukatı Serkan Toper katıldı.

İDDİANAMEDEN DETAYLAR

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Beykoz Riva'da Kuruluş Osman dizisinin çekimleri sırasında Burak Özçivit’in 4 set çalışanına yönelik küfür ve hakaret içeren sözler söylediği anlatılmıştı. İddianamede, oyuncu Özçivit'in “zincirleme şekilde alenen hakaret” suçundan 3 aydan 15 günden 4 yıl 1 aya kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.

NE OLMUŞTU?

Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit hakkında kendilerine hakaret ve küfür içerikli sözler söylediğini öne süren set çalışanları, suç duyurusunda bulunmuştu.

Soruşturma kapsamında daha önce ifadesi alınan Özçivit, "Set ortamının stresli olduğu doğrudur ama ağzımdan asla küfür ve hakaret çıkmamıştır. Bu küfürleri edebilecek bir kişi olmadığımı da beni yakınen tanıyan herkes bilir" şeklinde kendini savunmuştu.

Özçivit’in avukatı Serkan Toper ise çıkan haberlerin ardından açıklama yaparak, söz konusu olayın kurgu olduğunu ve 'şikayette bulunanların para istediğini' söylemişti.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...