Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

David Beckham’ın boy kompleksi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
David Beckham’ın boy kompleksi

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Victoria Beckham, sosyal medya hesabından Noel günü aile fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta eski yıldız futbolcu David Beckham'ın kendisini ayak parmakları üzerinde yükseltmesi dikkat çekti.

Victoria Beckham, Instagram hesabı üzerinden Noel günü aile fotoğrafı paylaştı. Victoria Beckham'ın eşi eski futbol yıldızı David Beckham'ın, çekilen son aile fotoğrafında kendisini ayak parmaklarının üzerinde yükseltirken görüldü.

David Beckham’ın boy kompleksi
Victoria Beckham'ın, Instagram paylaşımı

Dikkatli gözlerden kaçmayan ayrıntı, Beckham’ın uzun boylu görünme çabası olarak gösterildi. Fotoğrafta 19 yaşındaki uzun boylu oğlu Romeo ile yan yana duran Beckham, oğlunun yanında çok kısa kalmamak için topuklarını kaldırmış.

Instagram’da paylaşılan fotoğrafın altına bu minvalde çok sayıda yorum yapılırken bir kullanıcı, “David, çocuklarının boyunu kıskanıyor musun?” diye sordu. 46 yaşındaki futbolcu 1,75 metre boyunda.


David Beckham’ın boy kompleksi


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...