Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şimdilerde bambaşka biri… Arka Sokaklar’ın Pınar’ı görenleri şaşırtıyor

Düzenleyen:
Şimdilerde bambaşka biri… Arka Sokaklar’ın Pınar’ı görenleri şaşırtıyor

MAGAZİN Haberleri

Arka Sokaklar dizisinin kıvırcık saçlı oyuncusu Pınar Aydın son haliyle görenleri şaşırttı. Hem müziği hem de oyunculuğu bırakan Aydın’ın paylaştığı son fotoğraf sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Bir zamanlar Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba’nın kızı rolünü canlandıran Pınar Aydın, evlenerek Giresun’a taşındı. Eşi ve çocuklarıyla ekranlardan uzak bir hayat sürdürmeyi tercih eden Aydın, yıllar sonra gündeme geldi.

Şimdilerde bambaşka biri… Arka Sokaklar’ın Pınar’ı görenleri şaşırtıyor

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Sosyal medya hesabında son halinin fotoğraflarını yayınlayan Aydın’ı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. 40 yaşındaki Aydın için bazı takipçiler “Yıllara meydan okuyor” yorumları yaparken bazıları ise “Tanıyamadım, ne kadar değişmiş” yorumu yaptı.

Şimdilerde bambaşka biri… Arka Sokaklar’ın Pınar’ı görenleri şaşırtıyorPINAR AYDIN KİMDİR?

İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Amatör birçok grupta solistlik yaptı. 5 kız kardeşten biri olan Pınar, mimar bir baba ve memur emeklisi bir annenin çocuğu.

2004 yılında müzik yarışma programı Akademi Türkiye'de üçüncü oldu.

2011 yılında "Dur Dedim" adlı bir albüm yayımladı.

Arka Sokaklar, Akasya Durağı gibi ünlü birkaç dizide rol aldıktan sonra ekranlara ara verdi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...