Yasak Elma dizisinden hayranlarını üzecek karar

Düzenleyen:
Yasak Elma dizisinden hayranlarını üzecek karar

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'nın yayına, 2 hafta ara verileceği duyuruldu.

Televizyonların fenomen dizisi haline gelen ve sosyal medyada oldukça popüler olan Yasak Elma, bu defa sevenlerini üzecek bir haberle gündeme geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yasak Elma'nın 10 Ocak'ta ekrana gelmesi planlanan bölümü iptal edildi. Söz konusu diziye iki hafta ara verilecek.

SET GÜNÜ DEĞİŞTİ
Yılbaşı sonrası dizi sektörünün verdiği bir hafta ara, koronavirüsteki önlenemez artış sonrası uzadı. Türk kanalarındaki birçok yapımın bir hafta ara vereceği haberlerinin duyulmasının ardından FOX TV'den beklenmedik bir atak geldi. Kanal, bünyesinde bulunan tüm dizilere  2 hafta ara verme kararı aldı. Bu dizilerin arasından en dikkat çekeni ise Yasak Elma oldu. 2 Ocak’ta sete çıkıp 10 Ocak yayınına bölüm yetiştireceği açıklanan Yasak Elma, yeni bölüm iptal edilince set gününü çarşamba olarak değiştirdi.

5 sezondur seyirciyi ekran başına toplayan dizi ekibi yarın sete çıkacak ve 17 Ocak’ta ekrana gelecek bölümü yetiştirecek.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...