Arda Kural'dan çok konuşulacak Sarp Levendoğlu itirafı: Beni kıskanıyordu

Düzenleyen:
Arda Kural'dan çok konuşulacak Sarp Levendoğlu itirafı: Beni kıskanıyordu

MAGAZİN Haberleri

Bir dönemler 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan ancak sonrasında yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle ekranlara ara veren Arda Kural, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı. Arda Kural, Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulunurken, kendisini hastanede ziyaret eden tek ünlü ismin ise Ece Erken olduğunu belirtti.

90'lı yılların sonlarında ekranların yeni keşfi olarak büyük yankı uyandıran ve Kral TV'de VJ olarak başladığı kariyerine 'Eyvah Kızım Büyüdü', 'Lise Defteri' ve 'Emret Komutanım' gibi sevilen dizilerle devam eden oyuncu Arda Kural, geçirdiği zor günleri anlattı. Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve uzun yıllar tedavi gören Kural, "Sarp Levendoğlu beni kıskanıyordu, beni o dönem çekemediklerini düşünüyorum. Sette, ezmeye çalışmalar ve akıl oyunları yaşandı. Yani benden rol çalmaya çalıştılar" açıklamasıyla şaşırttı.

"ŞİZOFREN DEĞİL, PSİKOZDUM"

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde geçen günlerini Habertürk'e anlatan Kural, "Yazılanlar gibi şizofren değil, psikozdum. Hastane iyi geldi tabi. Çok korkulacak bir şey değil. Duygusal bir yapım vardı, içimde çözemediğim problemleri çözmeye yardımcı oldu. Kendimi bulabildim, memnunum" dedi.

"GÜNDE 2-3 BİN MEKTUP GELİYORDU"

Tedavilerin ardından artık kendisini iyi hissettiğini belirten ve keşfedilme hikayesine değinen Kural, 98-99 yıllarında kendisine Kral TV'de VJ'lik yapması için teklif geldiğini ve teklifi kabul etmesi ile birlikte ekranlardaki macerasının başladığını belirtti.

Kural, "İnsanlar tanımaya başladı. Hayranlarımdan günde 2-3 bin mektup geliyordu. Ardından reklam teklifleri geldi, pek çoğunda rol aldım. Senarist Tayfun Güneyer, 'Eyvah Babam'ın devamı niteliğindeki 'Eyvah Kızım Büyüdü'de oynar mısın?' dedi. Teklifi kabul ettim. Böylelikle oyunculuğa adım atmış oldum. Ondan sonra zaten şöhretim daha da arttı" dedi.

Arda Kural'dan çok konuşulacak Sarp Levendoğlu itirafı: Beni kıskanıyordu

"SARP LEVENDOĞLU VE UFUK ÖZKAN'A KIRGINIM"

“Kızgın ya da kırgın olduğunuz birileri var mı?” sorusuna cevap veren Kural, “Emre Komutanım dönemindeki bazı oyuncu arkadaşlarıma kırgınım. Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan” dedi.

Sarp Levendoğlu ile ilgili yaptığı açıklamayla şaşırtan Kural, Emret Komutanım dizisine değinerek, "Mustafa Altıoklar dizide beni öne geçirmek istiyordu. Sarp kıskanıyordu. Beni o dönem çekemediklerini düşünüyorum. Sette, ezmeye çalışmalar ve akıl oyunları yaşandı. Yani benden rol çalmaya çalıştılar. Hiçbir zaman unutamayacağım. Sette beni yalnız bıraktılar. Zaten benim hayata karşı rahatsızlıklarımdan biri de orada başladı. Kıskanmayı anlarım ama göz göre göre sindirme politikası çok yanlıştı" ifadelerini kullandı.

"HASTANEDE ZİYARET EDEN TEK KİŞİ ECE ERKEN'Dİ"

"O zamanlar kendimi yalnızlığa çektim" diyen Kural, kendisini hastanede ziyaret eden tek kişiyi de açıkladı. Kural, "Kendi içimde çözebileceğim bir problemim vardı. Şu dönemde ise konuştuğum bir kişi yok. Ama Ece Erken'i çok severim. Beni hastanede ziyaret eden tek kişi. Ece bir tanedir" diye konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...