Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden kötü haber: Art arda gelen vaka haberleri seti durdurdu

Düzenleyen:
Bir Zamanlar Çukurova dizisinden kötü haber: Art arda gelen vaka haberleri seti durdurdu

MAGAZİN Haberleri

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ekibi, art arda gelen koronavirüs vakaları nedeniyle seti iptal etmek zorunda kaldı.

Yeniden artan korona vakaları, televizyon sektörünü de vurdu. Ekranların fenomenleşen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da da koronavirüs paniği yaşandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; art arda gelen vaka haberleri seti iptal ettirdi.

YAPIMCI VE YÖNETMENİN ARDINDAN BAŞROL  DE KORONAYA YAKALANDI
Geçtiğimiz günlerde “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin çekimlerine korona molası verilmişti. Yapımcı Timur Savcı’yla bir ödül törenine katılan yönetmen Murat Saraçoğlu’nun temaslı olarak karantinaya girmesi çekimlerin durmasına neden olmuştu.

Son gelen bilgilere göre dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol ile dizide sağ kolunu oynayan Erkan Bektaş’ın koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Şu günlerde özel hayatında da çalkantılı bir dönem geçiren İbrahim Çelikkol’ın İstanbul’da karantinada olduğu öğrenildi.

Dizinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek’in de bir süredir temaslı olarak karantinada olduğu belirtildi. Bütün bu yaşananların ardından dizi çekimleri ikinci kez durdu.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...