Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Seren Serengil acı haberle yıkıldı: Böğüre böğüre ağladım

Düzenleyen:
Seren Serengil acı haberle yıkıldı: Böğüre böğüre ağladım

MAGAZİN Haberleri

Seren Serengil’in yakın arkadaşını bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Acı haber sonrası yıkılan Serengil, sosyal medyadan paylaşım yaparak, "Avazım çıktığı kadar böğüre böğüre hiç kimsenin arkasından ağlamamıştım" dedi.

Bir süredir hastalığı sebebiyle zor günler geçiren Seren Serengil, arkadaşının ölüm haberiyle adeta yıkıldı. Serengil'in 23 yıldır danışmanlığını yapan arkadaşının 20 yıllık eşi kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ani ölüm haberiyle yıkılan Serengil, duygularını sosyal medyadan paylaştı.

“ACIMIZ O KADAR BÜYÜK Kİ…”

Ünlü isim, paylaşımında "İnanamıyorum ya haksızlık bu niye hep iyi insanlar? Korkunç, tarifsiz üzüldüğüm bir haber aldım şimdi. Canım Ebru'mun hayat arkadaşı, canı, hepimizin canı Hakan'ımız bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucundan aramızdan ayrıldı. Acımız o kadar büyük ki... Ebru'm da gitti onunla beraber nasıl yaşanır bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Seren Serengil acı haberle yıkıldı: Böğüre böğüre ağladım“BÖĞÜRE BÖĞÜRE KİMSENİN ARKASINDAN AĞLAMAMIŞTIM”

Instagram’da bir fotoğraf daha paylaşan Serengil, altına şunları yazdı:

"Ebru benim 23 yıldır danışmanım, zamanla kardeşim oldu... Hiç ayrılmadık her şeyimle güvendiğim inandığım tek insandır. Üstüme titrer bir de onun Hakan'ı vardı 20 yıldır tek kendinden çok sevdiği Hakan'ı. Dünyanın en iyi adamıydı. Bu sabah kalp krizi geçirdi ve onu kaybettik, avazım çıktığı kadar böğüre böğüre hiç kimsenin arkasından ağlamamıştım. Ebru'm nasıl yaşayacak şimdi. Bütün hayatı oydu. Nasıl alışacak bu duruma biz nasıl alışacağız bilmiyorum. Bu fotoğrafı Nice'e gittiğimizde ben çekmiştim. Benim nikah şahidimdiler darısı başınıza demiştim, mutluluk bu fotoğrafta kaldı. Sevenin biri ölünce diğeri yaşayamaz çünkü. Hakan'ım mekanın cennet olsun Ebru'n bize emanet."

Seren Serengil acı haberle yıkıldı: Böğüre böğüre ağladım


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...