Değişimi şaşırtıyor: Bez Bebek dizisinin Yağmur'u güzelliğiyle hayran bıraktı

Düzenleyen:
Değişimi şaşırtıyor: Bez Bebek dizisinin Yağmur'u güzelliğiyle hayran bıraktı

MAGAZİN Haberleri

Bir zamanlar Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Yağmur karakteri ile akıllara kazınan Asena Keskinci'nin değişimi şaşırttı. Ünlü oyuncunun sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar çok konuşuldu.

2007-2010 yılları arasında Bez Bebek dizisinde rol alan Asena Keskinci, bu karakteriyle hafızalara kazındı. Güzel oyuncunun şimdiki halini görenler gözlerine inanamıyor, büyüyüp genç kız olan Asena’nın güzelliği adeta hayran bırakıyor.

Son olarak başrollerini Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'ın paylaştığı Masumiyet dizisinde rol alan Asena Keskinci, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi. Genç yıldızın Instagram’daki fotoğrafları birçok beğeni alıyor ve takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuluyor.

BİRÇOK PROJEDE YER ALDI

2001 doğumlu Asena Keskinci, şimdilerde İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda okuyor. 2004 yılında rol aldığı Aliye dizisiyle ekran macerası başlayan Keskinci; Hırsız Polis, Bez Bebek, Aşk Tesadüfleri Sever ve Köstebekgiller gibi yapımlarda rol aldı.

20 yaşındaki ünlü oyuncu, son olarak, kadrosunda Deniz Çakır, İlayda Alişan, Deniz Işın gibi isimlerin yer aldığı Masumiyet dizisinde 'Hande' karakterini canlandırdı.

“EVRİM GEÇİRMİŞSİN”

Güzel oyuncunun Instagram'da 230 bini aşkın takipçisi bulunuyor. Keskinci'nin paylaşımlarına görenler, ''Bu kız gerçek olamaz'', ''Oyuncak bebek gibi'' ve ''Evrim geçirmişsin'' gibi yorumlar yapıyor.

İşte Bez Bebek dizisinin Yağmur'u Asena Keskinci'nin son hali...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...