Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elçin Sangu'ya kötü haber: Eski menajerine 3,6 milyon ödeyecek

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Elçin Sangu'ya kötü haber: Eski menajerine 3,6 milyon ödeyecek

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Oyuncu Elçin Sangu’nun eski menajeri Başak Okay’ın, haksız yere sözleşmeyi feshettiği iddiasıyla ünlü sanatçıya açtığı dava karara bağlandı.

Başak Okay’ın avukatı “Müvekkilim, Elçin Sangu’yu keşfedip İzmir’den İstanbul’a getirdi ve çeşitli dizilerde rol almasını sağladı. Ancak davalı sözleşmeyi haksız yere feshedip başka bir menajer ile sözleşme imzaladı” dedi. Kendisini savunan Sangu ise "Başak Okay bana, ‘ben sana yetemiyorum’ dedi. Kendisiyle ağlayarak ayrıldık. Beni menajer Gaye Sökmen’e eliyle götüren de davacının kendisidir. Reklam projelerinde yer almamda davacının hiçbir katkısı yoktur"’ ifadelerini kullandı. Mahkeme, Elçin Sangu’nun 100 bin dolar cezai şart ile 2 milyon 378 bin lira maddi tazminatı 6 yıllık faiziyle birlikte Okay’a ödemesine karar verdi. Yaklaşık 3,6 milyon TL ceza verilmesinin ardından açıklama yapan ünlü oyuncu “İtiraz edeceğiz. Dosyayı İnsan Hakları Mahkemesine kadar taşıyacağım’’ dedi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...