Oktay Kaynarca EDHO'ya son noktayı koydu, hayranlarına yeni müjdeyi verdi

Düzenleyen:
Oktay Kaynarca EDHO'ya son noktayı koydu, hayranlarına yeni müjdeyi verdi

MAGAZİN Haberleri

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldız oyuncusu Oktay Kaynarca, kendisine yöneltilen "EDHO yeniden başlayacak mı?" sorusuna verdiği net cevap ile dizinin hayranlarını üzerken, diğer yandan da yeni projesinin sinyalini vererek hayranlarını sevindirdi.

Ekranların bir döneme damgasını vuran ve sağlam bir izleyici kitlesine sahip olan dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için ortaya atılan iddialara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak EDHO'nun dijital bir platformda yer alacağı gündeme gelmişti. Konu ile ilgili konuşan dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, "Benim bir haberim yok, biz yokuz, hiç bilmiyorum" dedi.

Sezon başında kanal ile yapımcı arasında yaşanan sözleşme krizi nedeniyle yayından kaldırıldığı iddia edilen dizinin akıbeti ne olacak bilnimiyor. Rekortmen dizinin fragmanları yayınlanmış ancak yeni sezonun ilk bölümünün yayınlanacağı gün bölümün iptal edildiği belirtilmişti. 

Oktay Kaynarca EDHO'ya son noktayı koydu, hayranlarına yeni müjdeyi verdi

"BİZİ HİÇBİR ŞEKİLDE İLGİLENDİRMİYOR"

Dizinin dijital bir platformda yayın hayatına devam edeceği iddiaları sorulan dizinin yıldız oyuncusu Oktay Kaynarca, "Biz projenin içinde değiliz, öyle bir şey varsa da haberimiz yok. bizi yakından uzaktan hiçbir şekilde ilgilendirmiyor" açıklamasında bulunarak konuya adeta son noktayı koydu.

Önümüzdeki günlerde yeni bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkacağını belirten ünlü oyuncu, kesinleşen bir projesi olduğunu söyledi. Hayranlarına ekranlara dönüş müjdesi veren Kaynarca, diziye dair herhangi bir ipucu vermezken, dizinin yapımcılığını kendisinin üstleneceğini belirtti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...