Bücür Cadı’nın Zeliş’i büyüdü: Çocuk yıldız değişimiyle göz kamaştırıyor

Düzenleyen:
Bücür Cadı’nın Zeliş’i büyüdü: Çocuk yıldız değişimiyle göz kamaştırıyor

MAGAZİN Haberleri

Bir dönem ekranlara damga vuran Bücür Cadı dizisinin çocuk yıldızı Zeliş büyüdü, genç kız oldu. Çocukluğu ekranlarda geçen Merve Erdoğan’ın şimdiki hali görenleri şaşırtıyor.

Bücür Cadı dizisinde Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan Merve Erdoğan’ın değişimini görenleri şaşırtıyor. 2000’li yılların çocuk yıldızının şimdiki halini adeta göz kamaştırıyor.  Güzel oyuncu son olarak ‘Tövbeler Olsun’ adlı dizide rol aldı.

ÇOK DEĞİŞMİŞSİN

Pandemi döneminde kabuğuna çekilerek sessiz bir hayat yaşamayı tercih eden Erdoğan, 2020 yılında şarkıcı ve oyuncu Mert Carim ile evlendi. Başarılı isim, ara sıra sosyal medya hesabından eşiyle fotoğraflarını da paylaşıyor. Genç oyuncunun fotoğraflarını görenler “Çok değişmişsin” , “Çok güzel olmuşsun” tarzında yorumlar yapıyor. Ünlü ismin fotoğrafları yüzlerce beğeni alıyor.

MERVE ERDOĞAN KİMDİR?

Merve Erdoğan, 22 Haziran 1991 yılında Niğde'de doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi ve Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. 1999 yılında rol aldığı Bücür Cadı adlı dizide Zeliş rolü ile tanınan Merve Erdoğan, oyunculuk anlamında farklı eğitimler de alarak, kendisini yıllar içerisinde geliştirdi. Arka Sıradakiler, Bir Ömür Yetmez, Emret Komutanım Yeniden, Sevdaluk, Aşk ve Mavi gibi dizilerde rol aldı. Ayrıca, Cansel Elçin, Kerem Alışık, Deniz Uğur, Yılmaz Gruda gibi başarılı isimlerle Frankenstein adlı tiyatro oyununda da oynadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...