İbrahim Erkal'ın Demet Akalın’a vasiyeti: Ünlü popçu ağlayarak açıkladı

Düzenleyen:
İbrahim Erkal'ın Demet Akalın’a vasiyeti: Ünlü popçu ağlayarak açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden İbrahim Erkal’ın Demet Akalın’a vasiyeti ortaya çıktı. Ünlü popçu katıldığı bir programda bu vasiyeti açıklarken gözyaşlarına hakim olamadı.

Demet Akalın, dün bir canlı yayınına katıldı. Akalın, programda merhum sanatçı İbrahim Erkal ile ilgili bir detayı açıkladı. 

YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Türk sanat camiasının sevilen ismi İbrahim Erkal, evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçirmiş, günlerce hastanede kaldıktan sonra hayatını kaybetmişti. 2017’de vefat eden Erkal’ın ölümünün ardından yıllar sonra vasiyetiyle ilgili bir detay ortaya çıkı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE AÇIKLADI

Katıldığı bir programda Erkal’ın kendisine vasiyetinin olduğunu belirten Akalın, gözyaşlarını tutamadı. Ünlü popçu Erkal'ın vasiyetinde kendisinin okuması için şarkı bıraktığını belirterek şöyle konuştu: "İbrahim Erkal'ın vasiyeti var. Bana ilk olarak basındaki arkadaşlar söyledi, karısı söylemiş. Şarkıya varıncaya kadar yazmış 'Bunu okumasını istiyorum' diye. 'Ben altından kalkamam' dedim, o kadar seviyorum" ifadelerini kullandı.

KIZINI YALNIZCA 11 GÜN GÖREBİLDİ

İbrahim Erkal, 12 Nisan 2017’de evinin otoparkında tansiyonunun düşmesi sonucu dengesini kaybetti. Kafasını yere çarpan Erkal kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı, yoğun bakıma alındı. Erkal, yaşam destek ünitesine bağlı olarak tam 29 gün mücadele etti. Ancak 50 yaşındaki sevilen sanatçı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yeni baba olan Erkal, kızını yalnızca 11 gün görebildi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...