Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye aldığı 4 karatlık yüzüğün fiyatı ortaya çıktı

Düzenleyen:
Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye aldığı 4 karatlık yüzüğün fiyatı ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Hadise, bir süredir beraber olduğu sevgilisi Mehmet Dinçerler’den evlilik teklifi aldı. Teklifi kabul ettiğini sosyal medya hesabından duyuran Hadise’nin yüzüğünün fiyatı ise dudak uçuklattı.

Özel hayatı magazin gündeminden düşmeyen Hadise iş adamı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkilinin mutlu birlikteliğinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Mehmet Dinçerler sevgilisi Hadise’ye evlilik teklifi etti.

BÖLÜMÜMÜZ ŞİMDİ BAŞLIYOR

İş adamının evlilik teklifini kabul ettiğini Instagram hesabından romantik bir video ile duyuran ünlü şarkıcı altına “Bölümümüz şimdi başlıyor” yazdı. Dinçerler ise görüntülere, "Mrs. Dinçerler" şeklinde karşılık verdi. Mutluluğu yüzünden okunan ünlü çifte arkadaşları ve takipçileri tebrik yorumlarında bulundu. Paylaşıma ise yüzlerce beğeni geldi.

Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye aldığı 4 karatlık yüzüğün fiyatı ortaya çıktı

İş adamı Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye evlilik teklifinde bulunurken hediye ettiği yüzük sosyal medyada çok konuşuldu.

YÜZÜĞÜN FİYATI ORTAYA ÇIKTI

Evlilik teklifinin ardından yüzüğün fiyatı merak edildi. Paylaşımda Hadise’nin herkese gösterdiği tektaşın fiyatı sonradan ortaya çıktı. Tam 4 karat olan yüzüğün değerinin 3 milyon TL olduğu iddia edildi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...