Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat gözaltına alındı

Düzenleyen:
Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat gözaltına alındı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, gösteri için geldiği Malatya’da havaalanında polis ekiplerince gözaltına alındı. Midyat, kendisini uçaktan alan polisler tarafından adliyeye götürüldü.

İHA'nın haberine göre, Malatya’da bu akşam oynanacak oyunu için kente gelen Sermiyan Midyat, Malatya Erhaç Havalimanı’na uçakta polis ekiplerince gözaltına alındı.

Bu anları aynı uçakta bulunan TRT Spor Muhabiri Tuna Akdemir, sosyal medya hesabından paylaşarak, “Malatya’ya şimdi indik. Oyuncu Sermiyan Midyat 11. koltukta oturuyordu, Malatya yer hizmetleri tüm uçağı durdurup kendisini özel olarak dışarı çıkarttı. ‘Bu haksızlık değil mi?’ diye sorduğumuzda polisin gözaltına aldığını söyledi” ifadeleri ile takipçilerine duyurdu.

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat gözaltına alındı
Malatya Emniyet Müdürlüğü’nden Midyat’ın gözaltına alınması ile ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Anadolu Ajansı (AA) da, Sermiyan Midyat'ın İstanbul Anadolu 25. Asliye Ceza Mahkemesince kesinleşmiş para cezası nedeniyle çıkarılan yakalama kararına istinaden gözaltına alındığını bildirdi. Haberde, Midyat'ın kesinleşmiş para cezasını ödemesi sonrası serbest bırakıldığı açıklandı.

Sermiyan Midyat ise Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Dostlar, uçakta beni görüp de hayal kuran bir işgüzar dedikodusuyla haber yapan araştırmacı gazeteler göz altına alındığımı yazmış. Merak buyurmayın, gayet göz önündeyim. Harç parası yatmamış vergi dairesine. Asayiş berkemal, akşama Sermiyan Midnight ile gülüşmek üzere Malatya.”

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat gözaltına alındı


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...