Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oyuncu Bülent Şakrak’ın acı günü: Annesi hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Oyuncu Bülent Şakrak’ın acı günü: Annesi hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak’ın Alzheimer hastası olan annesi hayatını kaybetti. Acı haberi Ceyda Düvenci sosyal medya hesabından paylaştı.

Bülent Şakrak, anne acısıyla yıkıldı. Şakrak’ın Alzheimer hastası olan ve bir süredir tedavi gören annesi Meral Şakrak vefat etti.

“TATLI HUYSUZ HALLERİN HEP BİZİMLE”

Acı haberi kendisi gibi oyuncu olan eşi Ceyda Düvenci, sosyal medyadan duyurdu. Düvenci yaptığı paylaşımda, "Canım Meral annem… Bugün veda ettin bize ama hep yuvamızın babaannesi olarak kalacaksın gülen yüzün, sözlerin, tatlı huysuz hallerin hep bizimle. Sevgilimin hayatıma kattığı en güzel kıymetsin sen. Canım erik, seni çok seviyorum" notunu düştü.

Oyuncu Bülent Şakrak’ın acı günü: Annesi hayatını kaybettiPaylaşımın altına Burcu Kara, Büşra Pekin, Emre Altuğ, Özge Özberk, Ayşe Tolga, Pınar Altuğ, Birce Akalay gibi pek çok ünlü isim baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Oyuncu Bülent Şakrak’ın acı günü: Annesi hayatını kaybettiBUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Bülent Şakrak’ın annesi Meral Şakrak'ın cenazesi 24 Ocak 2022 Pazartesi günü Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...