Oyuncu Ayberk Pekcan son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Oyuncu Ayberk Pekcan son yolculuğuna uğurlandı

MAGAZİN Haberleri  / AA

Mersin'de akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden dizi ve sinema oyuncusu Ayberk Pekcan için cenaze töreni düzenlendi. Ünlü oyuncunun cenaze töreninde yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Mersin’de özel bir hastanenin onkoloji servisinde bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Ayberk Pekcan, dün hayatını kaybetti. Diriliş Ertuğrul dizisinde Artuk Bey karakterini canlandıran Ayberk Pekcan'ın ölümü herkesi hüzne boğdu. 51 yaşındaki Pekcan için Yenişehir ilçesindeki Muğdat Camisi'nde öğle namazına müteakip cenaze töreni yapıldı. 

Oyuncu Ayberk Pekcan son yolculuğuna uğurlandıYAKINLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Törene, Pekcan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Mersin Valisi Ali İhsan Su ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da katıldı. Pekcan'ın yakınları, törende gözyaşlarını tutamadı.

Oyuncu Ayberk Pekcan son yolculuğuna uğurlandıPekcan'ın naaşı, cenaze namazının ardından Tarsus Şehir Mezarlığına defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.

Oyuncu Ayberk Pekcan son yolculuğuna uğurlandıSOSYAL MEDYADAN AKCİĞER KANSERİNE YAKALANDIĞINI DUYURMUŞTU

Pekcan, 22 Ekim 2021'de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, akciğer kanserine yakalandığını duyurarak, "Sevgili dostlar, 10 gün kadar önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorla başlayan süreç bugün bu noktaya geldi. Akciğer kanseri olmuşum. Tümör, karaciğer ve böbrek üstü bezlerine de sıçramış. Maalesef bu hastalık başlangıç evrelerinde hiç belirti vermedi. Kemoterapinin ilk günü. En büyük desteğim ailem yanımda, yakındaki arkadaşlarım da öyle. Sağlığıma kavuşmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Sağlık dileklerinizi ve dualarınızı esirgemeyin. Kalın sağlıcakla." ifadelerini kullanmıştı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...