El kızı dizisi final yapıyor

Düzenleyen:
El kızı dizisi final yapıyor

MAGAZİN Haberleri

FOX ekranlarında yayınlanan El Kızı dizisi final yapma kararı aldı.

Ekim ayından bu yana FOX ekranlarında yayınlanan El Kızı dizisinden izleyicisini üzecek haber geldi. Başrollerinde Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk ve Perihan Savaş’ın yer aldığı dizi final yapacak.

YAYIN GÜNÜ DEĞİŞMİŞTİ

Elkızı dizisi, cumartesi akşamları yayınlanmaya başlamıştı. Dizi reytinglerde iyi sonuçlar alamayınca yayın günü değişmiş ve pazar akşamlarına alınmıştı. 

 Ancak yine istenilen reyting elde edilemeyince dizi final kararı aldı. Elkızı dizisi 30 Ocak Pazar akşamı ekrana gelecek olan 13. bölümüyle final yapacak.

El kızı dizisi final yapıyor

ELKIZI 12. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Harun'un galip gelmesinden daha da acısı Ezo'nun Ali ve Songül arasındaki yakınlığa şahit olmak olur. Ali'nin de Songül'e bir şeyler hissettiğini düşünür ama işin Aslı öyle değildir. İlk günkü gibidir Ali. Varsa yoksa Ezo.

Harun herkesi sindirmiştir ama bu defa ayağına gelen fırsatı değerlendirir. Ali'nin Ezo'yu korumak uğruna yapacağı fevri bir hareketi kendi lehine çevirip Ezo'yu Ali üzerinden tehdit eder.

Nermin oğlunun bu hastalıklı hallerinden ürkmeye başlamıştır. Bunlar yetmezmiş gibi bir de tehdit ediliyorlardır. Birileri Cemal'i öldürdüklerini biliyordur! Tüm bunlar yaşanırken Cavidan da yıllar önce öldü bildiği torununun yaşadığını öğrenmiştir. Adım adım torununu bulmaya gidiyordur.

Ezo, Ali için bir şeylere boyun eğdiği noktada Zeliha da her şeyi öğrenir. Kızlarının başı beladadır ve onları alıp kaçmaktan başka şansı yoktur.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...