Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeşim Salkım ilk kez açıkladı: Hakan Uzan'ın 6 milyar dolarlık teklifini reddettim

Düzenleyen:
Yeşim Salkım ilk kez açıkladı: Hakan Uzan'ın 6 milyar dolarlık teklifini reddettim

MAGAZİN Haberleri

Ünlü Yeşim Salkım, iş adamı Hakan Uzan ile boşanma davasında bilinmeyenleri ilk kez TGRT Haber'e anlattı. Salkım, Uzan’ın kendisinden boşanmamak için 2001 yılında 6 milyar dolar teklif ettiğini ancak kendisinin kabul etmediğini açıkladı.

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım, TGRT Haber’de Yasemin Bozkurt ve Erol Köse ile Bilmedikleriniz programına konuk oldu. Salkım, programda özel hayatına dair çok önemli açıklamalar yaptı, Hakan Uzan ile boşanma süreci hakkında bilinmeyenleri ilk kez anlattı.

NEDEN BOŞANDIKLARINI AÇIKLADI

Hakan Uzan ile 6 yıl güzel bir beraberlik yaşadığını belirten Salkım, Uzan için Türkiye’nin en iyi iş adamalarından biri olduğunu söyledi. Evliliği yürütemediklerini belirten Salkım, boşanmanızın nedeni ihanet mi sorusunu şöyle cevapladı:

“Bu meseleye girmek istemiyorum. Herkes sebebini biliyor. Pek çok kadın aldatılmıştır. Bunu dillendirmenin bir anlamı yok. Duygusal tarafından baktığımda çok güzel bir evlilik yaşadım. Çok iyi bir aileden geliyordum. Mesleğim gereği sorunlar yaşadık. Müzisyen bir kadının bir kanal sahibiyle evlenmesi pek kabullenilmedi. Böyle durumlar ailelerde yaşanabiliyor. Çevresel koşullar diyelim. Uzan biraz özgürlüğüne, arkadaşlarına düşkündü, gezmeyi tozmayı severdi. Ama bitti.”

Yeşim Salkım ilk kez açıkladı: Hakan Uzan'ın 6 milyar dolarlık teklifini reddettim

BUGÜN OLSA EVLİLİĞİMİ BIRAKMAZDIM

Olayın detaylarını anlatan Köse, Salkım’a “Parayı al, sonra yine boşanırsın” dediğini ancak Salkım’ın buna “Sahtekarlık yapamam” şeklinde yanıt verdiğini belirtti. Salkım, nafaka alıp almadığıyla ilgili çok fazla soruyla karşılaştığını belirtti. Uzan’ın evliliği yeniden kurmak istediğini belirten Salkım, “O zaman 32 yaşındaydım, gençtim ve işimi seviyordum. Başıma bunların geleceğini, bu kadar yıpranacağımı bilseydim ihanet uğruna, değmeyecek kadınlar uğruna evliliğimi bırakmazdım” ifadelerini kullandı.

PARA İÇİN PİŞMANLIK YAŞAMADIM

Parayı alıp almadığı için pişmanlık yaşamadığını belirten Salkım, bir kadın olarak çok ağır durumlar yaşadığının altını çizerek “Beni yapmadığım şeylerle yaftaladılar. Hakan çok iyi bir insandı, yardım etmeyi severdi. O iyi kadınlar ve adamlar artık yoklar. Benim evlerim vardı, çalışıyordum. Hiçbir zaman bu parayı alsaydım starlar gibi harika bir hayatım oldurdu demedim. Ben aşk kadınıyım, çok aşık olduğum bir adamla evlendim” diye konuştu.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...