Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İddiaların odağındaydı... Esra Erol'dan eleştrilere ilk tepki

Düzenleyen:
İddiaların odağındaydı... Esra Erol'dan eleştrilere ilk tepki

MAGAZİN Haberleri

Sunuculuğunu yaptığı programda 18 yaşındaki bir kıza gösterdiği tepki sonrası eleştirilerin odağına oturan Esra Erol canlı yayında konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

ATV'de yayınlanan gündüz kuşağı programında, 2 çocuk babası birine kaçan 18 yaşındaki Elif'e verdiği tepkiyle gündem olan ünlü sunucu Esra Erol, canlı yayında eleştirilere cevap verdi. Esra Erol, "Benim tepkim, kız çocuklarına eğitim görmek yerine evli adamların ikinci eşi olmalarını kabul etmelerine duyduğum üzüntüden. Benim tek duygum bu. Sadece bir dakikayla ve sistematik şekilde yayılmış görüntüyle beni yargılamayın" dedi.

TEPKİ ÇEKTİ

Yaşadığı olay sonrası yayında gözükmek istemeyen 18 yaşındaki kıza Esra Erol'un sert tepki göstermesi ve kızın isteğinin dışında kemeraya alınması, sosyal medya büyük tepki çekti. Hazal Kaya ve Doğa Rutkay gibi birçok ünlü isim de olaya ilişkin Esra Erol'a tepki gösterdi.

Sosyal medyada gündem olan durum sonrası aldığı tepkilere karşı sessizliğini canlı yayında bozan Esra Erol, "Kendisine evli adamlarla birlikte olmanın hayatını mahvedeceğini söylemek için göstermiş olduğum bir tepki var. Bu tepki sosyal medyada çok farklı noktalara götürüldü. Oysa benim tepkim, kız çocuklarına eğitim görmek yerine evli adamların ikinci eşi olmalarını kabul etmelerine duyduğum üzüntüden. Benim tek duygum bu." ifadelerini kullandı.

"BİR DAKİKALIK GÖRÜNTÜYLE BENİ YARGILAMAYIN"

Esra Erol, sözlerine şöyle devam etti:

"Bana istediğiniz söyleyin, ama inanın o söylenenlerin hepsi genç kızlarımızın hayatını kurtarsın. Bundan sonra kız çocuklarıyla ilgili daha fazla konuşacağım. Kız çocuklarımızı öyle bir eğitelim ki onları bu adamları gözlerinden tanısınlar. O şerefsizlere söyleyecek çok sözüm var ama her seferinde de söylüyorum. Benim nasıl kadınlar ve çocuklar konusunda savunucu olduğumu herkes bilir. Lütfen çok rica ediyorum sadece bir dakikayla ve sistematik bir şekilde yayılmış olan bir görüntüyle beni yargılamayın. Haksızlık etmeyin çok rica ediyorum." 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...