İclal Aydın’ın son hali şaşırttı: Takipçilerden yorum yağdı

Düzenleyen:
İclal Aydın’ın son hali şaşırttı: Takipçilerden yorum yağdı

MAGAZİN Haberleri

Yazar ve ünlü oyuncu İclal Aydın’ın son hali takipçilerini şaşırttı. Aydın’ın verdiği kilolar dikkat çekti.

Şu sıralar Kanal D’de yayınlanacak Üç Kız Kardeş adlı dizide oynamaya hazırlanan İclal Aydın, tatlı bir heyecan yaşıyor. Ünlü oyuncu yeni projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bir süredir gözlerden uzak olan Aydın, bu süreçte fazla kilolarını da verdi ve fit bir görüntüye kavuştu.

İclal Aydın’ın son hali şaşırttı: Takipçilerden yorum yağdı

YILLARA MEYDAN OKUYOR

Başarılı oyuncu İclal Aydın, uyguladığı sıkı diyetle adeta iğne ipliğe döndü. Zayıflamış halinin fotoğrafını paylaşan İclal Aydın takipçilerinden de övgü mesajları aldı. 50 yaşındaki oyuncunun fotoğrafını görenler “Yıllara adeta meydan okuyor” , “Genç kız gibisin” , "Güzel gözlü kadın, yine göz kamaştırıyorsunuz" tarzında yorumlar yaptı. Ünlü oyuncunun özellikle yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı.

İclal Aydın’ın son hali şaşırttı: Takipçilerden yorum yağdıİclal Aydın eski hali - Şimdiki hali...

Ünlü oyuncu daha önce katıldığı bir programda aldığı kilolardan bahsederken şöyle konuşmuştu:

"Tiroid problemim var, ilaç kullanmak durumundayım ki benim vücudum tepki verdiği için kullanmadan nasıl mücadele edeceğimizi öğrenmeye çalışıyoruz. Aldığım kiloların arkasından güzel yedim, troid ilaçlarımı da bıraktım. Bunun sonucunda 2.5 ayda 7 kilo aldım. Hemen bu kilolarımı vermek istedim. Doktorum 'Sen toplu konutlardan ev alacak kadar paran varken, ben Bodrum'dan villa alacağım diyorsun. Artık öyle bir şey yok. Sen bundan sonra böyle yaşamayı öğreneceksin' dedi."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...