Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Kural’ın son halini görenler inanamadı: Efsane geri döndü

Düzenleyen:
Arda Kural’ın son halini görenler inanamadı: Efsane geri döndü

MAGAZİN Haberleri

Yakışıklılığıyla adından söz ettiren ve başarılı projelerde yer alan Arda Kural, bir dönem psikolojik sorunlar yaşamıştı. Geçirdiği zor günleri geride bırakan ünlü oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafla yeniden gündem oldu. Kural’ın paylaşımını görenler, “Efsane geri döndü” şeklinde yorum yaptı.

‘Yerli Leonardo DiCaprio’ lakaplı ünlü oyuncu Arda Kural, yıllardır mücadele ettiği hastalığı atlatarak sıkıntılı günleri geride bıraktı. Yeni halini sosyal medya hesabından paylaşan Kural, sevenlerini mutlu etti.

TAKİPÇİLERİ YORUM YAĞMURUNA TUTTU

‘Eyvah Kızım Büyüdü’, ‘Lise Defteri’, ‘Emret Komutanım’ gibi dizilerle yıldızı parlayan Arda Kural, televizyonda iz bırakan başka birçok projede rol aldı. Arda Kural’a bir dönem psikoz teşhisi konmuş ve ünlü oyuncu, uzun yıllar hastalıkla mücadele etmişti. Kural’ın son paylaşımıyla eski formuna kavuştuğu görüldü. Ünlü oyuncunun paylaştığı fotoğraf onlarca yorum ve beğeni aldı. Kural’ın fotoğrafına takipçiler, “Efsane geri döndü” , “Seni böyle görmek çok güzel”, “Vay eski günlerdeki gibi” yorumlar yaptı.

Arda Kural’ın son halini görenler inanamadı: Efsane geri döndüİşte Arda Kural'ın son hali...

“PES ETMEDİM, KENDİ İÇİMDE BAŞLATTIĞIM SAVAŞI KAZANDIM”

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde Dilber Ay filminin galasına katılmıştı. 2000’li yıllarda yıldızı parlayan ancak psikonevroz ve anksiyete nedeniyle zor günler geçiren Arda Kural, film çıkışında gazetecilere özel açıklamalarda bulunarak şöyle demişti:

“Yazdığım senaryolar var. Bu aralar yoğunum. Onların yapımcılığını yapmak istiyorum ama şimdilik bir şey söylemek istemiyorum. Geçmişte bana herkes tavır almıştı malumunuz. Yapımcı Mustafa Altıoklar’ın yüzünden… Ama hiç pes etmedim. Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım artık geri dönüyorum.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...