İbrahim Tatlıses’e ilk eşi ve oğlundan tepki: Kötü olmayı kendi seçti

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses’e ilk eşi ve oğlundan tepki: Kötü olmayı kendi seçti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün “Hastayım, kimse yanımda yok” demişti. Tatlıses’in bu sözlerine oğlu Ahmet Tatlıses ve ilk eşi Adalet Sara tepki gösterdi.

Ara sıra çocuklarıyla problem yaşayan İbrahim Tatlıses geçtiğimiz gün programında bir açıklama yaparak “Bu saatten sonra kimseye hesap veremem, vereceğimi verdim. Çocuklarımın geleceklerini garantiledim. Kimseye sorumlu değilim. Kafamı dinlemek istiyorum.  Ailem yanımda mı? Yok! Hastayım, tek başımayım kimse yanımda mı? Yok” diyerek şaşırtmıştı.

“ÜSTÜNDEN GEÇTİĞİN KÖPRÜLERİ SAKIN YIKMA”

Ünlü türkücünün bu sözlerine ilk tepki ilk eşi Adalet Sara’dan geldi. Sara, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Üstünden geçtiğin köprüleri sakın yıkma, bir gün geri dönmek zorunda kalabilirsin” ifadelerini kullandı.

“KÖTÜLÜK EĞİTİLMEZ, ALLAH ISLAH ETSİN”

İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses ise babasının sözlerine sitem ederek, “Kötülük eğitilmez, Allah ıslah etsin. Biz elimizden geleni yaptık, kendi kötü olmayı seçti. Kendi bilir” dedi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...