Metin Şentürk'ten 'ironi' kokan yorum: En mutlu Fenerbahçeli benim

Düzenleyen:
Metin Şentürk'ten 'ironi' kokan yorum: En mutlu Fenerbahçeli benim

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, Fenerbahçe'nin performansını sosyal medya hesabından yaptığı ironik bir paylaşımla eleştirdi. Paylaşım, çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Fenerbahçe'nin bu sezon sergilediği kötü performans taraftarlar tarafından eleştiriliyor. Bu eleştirilere bir yenisi de ünlü şarkıcı Metin Şentürk'ten geldi. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu bilinen Şentürk, Twitter hesabından sarı lacivertlilerin performansı ile ilgili yorum yaptı.

"EN MUTLU FENERBAHÇELİ BENİM"

Yaptığı paylaşımla takımı 'ironik' bir şekilde eleştiren Metin Şentürk, "Herhalde en mutlu Fenerbahçe’li benim. Fenerbahçe’nin bu halini görmüyorum" ifadelerini kullandı.

Kötü performansıyla eleştirilerin odağında olan Fenerbahçe hakkında Şentürk'ün yaptığı paylaşım sarı lacivertli taraftarlar tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Fenerbahçe, ligde topladığı 43 puanla 5'inci sırada bulunuyor.

Metin Şentürk'ten 'ironi' kokan yorum: En mutlu Fenerbahçeli benim

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...