Yasemin Özilhan 45 bin TL'lik krem önerdi, büyük tepki çekti

Düzenleyen:
Yasemin Özilhan 45 bin TL'lik krem önerdi, büyük tepki çekti

MAGAZİN Haberleri

Bir dönem rol aldığı Doktorlar dizisinde geniş kitleye ulaşan Yasemin Özilhan, oyunculuğu bıraktı; sosyal medya fenomeni oldu. Sayfasında tavsiyeler veren Özilhan, 45 bin TL değerindeki bakım kremini önerdi. Özilhan’ın önerdiği pahalı krem takipçilerden tepki çekti.

Televizyonların vazgeçilmez dizisi 'Doktorlar' ile şöhreti yakalayan Yasemin Özilhan, 2011 yılında İzzet Özilhan ile nikah masasına oturdu. Evlendikten sonra oyunculuğu bırakan eski oyuncu, yaptığı bir paylaşımla gündem oldu.
45 BİN TL’LİK KREM TAVSİYESİ
Instagram hesabında 1,5 milyon takipçisi olan Yasemin Özilhan takipçilerine kıyafet ve bakım ürünleri tavsiyelerinde bulunmayı ihmal etmiyor. Ünlü isim önceki gün sosyal medya hesabından kullandığı bir cilt bakım kremini önerdi. Özilhan’ın tavsiye ettiği kremin fiyatının 45 bin TL olması tepkilere neden oldu.
DAHA ÖNCE DE TEPKİ TOPLAMIŞTI

Formunu koruyan ve sağlıklı yaşama özen gösteren Yasemin Özilhan, daha önce mutfağa girerek bir tatlı atıştırmalık tarifi vermişti. Özilhan’ın tarifini verdiği tatlıda kilosu 800 liralık pikan cevizini kullanması ise yine tepki çekmişti.

İşte krem paylaşımıyla ilgili Yasemin Özilhan’a gelen tepkilerden bazıları…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...