İbrahim Tatlıses’in son paylaşımı şaşırttı! Oğlu Ahmet’i resmen yok saydı

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses’in son paylaşımı şaşırttı! Oğlu Ahmet’i resmen yok saydı

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından sır gibi sakladığı kızı Gülşen'in fotoğrafını ilk kez paylaştı. Çocuklarına özgü dolu sözler söyleyen ünlü türkücü, yaptığı paylaşımla büyük oğlu Ahmet'i sildiğini belli etti.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımın altına düştüğü nokla tüm dikkatleri üzerine topladı. Tatlıses kural bozdu ve sır gibi sakladığı kızı Gülşen ile bir pozunu ilk kez paylaştı. Ünlü türkücü, paylaşımına düştüğü notla ise çok konuşuldu. Tatlıses paylaşımında tüm çocuklarını tek tek isim vererek andı. Ancak oğlu Ahmet’in adını anmaması dikkatlerden kaçmadı. Bu durum, takipçileri tarafından ‘Oğlu Ahmet’i yok sayıyor’ şeklinde yorumlandı.

ÇOCUKLARINI TEK TEK SAYDI

Ünlü türkücü paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bu Benim Gülşen'im kimseyle kavga etmez. Bir de Gülden'im var babası hem duasındadır.Artı bir de Melek'im var o da babasını doktoruyla ilaçlarıyla uğraşır. Bir de Elif'im var ki sormayın. Nasılsın babam, süperim kızım, ben de süperim babam deyip bitiriyor beni. Bir de Dilan var ki keşke erkek olsaydı, İdo'daki edep ve saygı da herkese örnek olacak boyuttadır. Bunların duası bana yeter de artar bile Allah bunları bana çok görmesin.”

İbrahim Tatlıses’in son paylaşımı şaşırttı! Oğlu Ahmet’i resmen yok saydıİşte o paylaşım...

“AİLEM YANIMDA MI? YOK!”

İbrahim Tatlıses, daha önce yaptığı bir paylaşımla aile fertlerine sitem etmiş, "Bu saatten sonra kimseye hesap veremem, vereceğimi verdim. Çocuklarımın geleceklerini garantiledim. Kimseye sorumlu değilim. Kafamı dinlemek istiyorum. Ailem yanımda mı? Yok! Hastayım, tek başımayım kimse yanımda mı? Yok" demişti.

KÖTÜ OLMAYI KENDİ SEÇTİ

İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses ise babasının sözlerine karşılık “Kötülük eğitilmez, Allah ıslah etsin. Biz elimizden geleni yaptık, kendi kötü olmayı seçti. Kendi bilir” şeklinde cevap vermişti.

İbrahim Tatlıses’in son paylaşımı şaşırttı! Oğlu Ahmet’i resmen yok saydıİbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses

ARALARI BİR YILDIR AÇIK

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses’in arası Bodrum’daki evlerin satışı yüzünden bir yıldır açık. Tatlıses, geçen ay beyin ameliyatı olan oğlunu hastanede de ziyarete gitmemişti.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...