Ukrayna’dan Haluk Levent’e konser teklifi: Ünlü sanatçı böyle cevap verdi

Düzenleyen:
Ukrayna’dan Haluk Levent’e konser teklifi: Ünlü sanatçı böyle cevap verdi

MAGAZİN Haberleri

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği, sanatçı Haluk Levent’e Kırım Türkü sanatçı ve 2016 Eurovision birincisi Jamala ile ortak konser teklifinde bulundu. Levent ise bu teklife karşılık “Kesinlikle, seve seve” cevabını verdi.

2016 yılında Eurovision şarkı yarışmasında birinci olan Kırım Türkü şarkıcı Jamala, Ukrayna’dan gelerek Türkiye’ye sığınmıştı. Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği, ünlü şarkıcı Haluk Levent'e, "Ukrayna halkı için Jamala ile barış ve özgürlük şarkıları söylemek ister misiniz?" diyerek ortak konser teklifinde bulundu.

JAMALA İLE ORTAK KONSER TEKLİFİ

Büyükelçiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Eurovision 2016 birincisi Jamala, Rusya’nın sürdürdüğü savaştan dolayı iki çocuğuyla birlikte Türkiye'ye geldi. Ukrayna halkı için başlattığımız yardım kampanyamıza destek olmak adına bir konserde Jamala ile barış ve özgürlük şarkıları söylemek ister misiniz?” denildi.

Ukrayna’dan Haluk Levent’e konser teklifi: Ünlü sanatçı böyle cevap verdi

HALUK LEVENT: SEVE SEVE, YERİ DE FİLİSTİN OLSUN

Haluk Levent ise yaptığı açıklamada, "Kesinlikle! Seve seve. Hem Ukrayna halkı için söyleyelim hem de iki yüzlü batının unuttuğu Ortadoğu halkları için söyleyelim. Yeri de Filistin olmalı" ifadelerine yer verdi.

Ukrayna’dan Haluk Levent’e konser teklifi: Ünlü sanatçı böyle cevap verdi

ÜNLÜ ŞARKICIDAN UKRAYNA’YA 5 TIR İNSANİ YARDIM

Rusya Ukrayna arasındaki gerilim tırmanırken ünlü şarkıcı Haluk Levent, Ukrayna’ya yardım eli uzatacaklarını duyurmuştu. Şarkıcılığın yanı sıra kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, Rusya saldırısı altındaki Ukrayna'ya insani yardım için harekete geçti. Haluk Levent yaptıkları yardımla ilgili sosyal medya hesabından bilgi paylaştı. Levent mesajında “Ahbaplar olarak Ukrayna'ya 5 TIR insani yardım kararı aldık. Yardım malzemesi taşıyan TIR'lar 2-3 gün içinde yola çıkacak” ifadelerini kullanmıştı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...