Kenan İmirzalıoğlu yeni diziyle setlere dönüyor

Düzenleyen:
Kenan İmirzalıoğlu yeni diziyle setlere dönüyor

MAGAZİN Haberleri

Uzun süredir Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programını sunan Kenan İmirzalıoğlu setlere dönüyor. Ünlü oyuncu yeni bir dizi projesi için yeşil ışık yaktı.

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, son olarak Alef isimli dijital projede rol almıştı. İmirzalıoğlu farklı projeler geldiğini ve değerlendirme süreci içinde olduğunu söylemişti. Ünlü oyuncu yeni bir dizi ile setlere geri dönme kararı aldı.

Televizyon projelerinin zorlu olduğunun belirten Kenan İmirzalıoğlu, uzun süredir herhangi bir projede yer almıyordu. Epeydir Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programını sunan ünlü oyuncu, Disney Plus için anlaşma imzaladı.

DİZİDE DE ‘KENAN’ OLACAK

Geçtiğimiz günlerde spor salonuna girerken muhabirlere henüz netleşen bir projesinin olmadığını söyleyen Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni bir projeye imza attığı ortaya çıktı. İmirzalıoğlu, bir süredir OGM Pictures'ın Disney Plus için hazırladığı "Gri" adlı dijital dizide rol alacak. Diziyi Taylan Biraderler yönetecek. Gri dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun karakterinin ismi de Kenan olacak.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...