Mehmet Şef ‘Bu karlı havada en iyisi sıcak bir çay’ diyerek paylaştı, Deniz Seki rahatsız oldu

Düzenleyen:
Mehmet Şef ‘Bu karlı havada en iyisi sıcak bir çay’ diyerek paylaştı, Deniz Seki rahatsız oldu

MAGAZİN Haberleri

MasterChef programının sevilen jürisi şef Mehmet Yalçınkaya karlı havada sıcak çay içerken paylaşım yaptı. Uzun süre hapis yatan şarkıcı Deniz Seki ise bu paylaşımdaki nottan rahatsız oldu.

MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Ünlü şef paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Mehmet şef, son olarak İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışında çay keyfi yaparken fotoğrafını paylaştı ve altına “Bu karlı havada en iyisi sıcak bir çay. Çay sevmeyen de ne biliyim, var mı sevmeyen?” diye yazdı.

Mehmet Şef ‘Bu karlı havada en iyisi sıcak bir çay’ diyerek paylaştı, Deniz Seki rahatsız olduİşte Mehmet Şef'in o paylaşımı...

Bir süre hapis yatan Deniz Seki ise bu paylaşımın altına ilginç bir yorum yaptı. Hapisane günlerine gönderme yapan ve çay sevmediğini belirten Seki, yaptığı bu duyarla da tepkilerin odağı oldu. Ünlü şarkıcı Mehmet şefe ‘Çay sevmeyen olabilir Sayın şefim. 5 yıl boyu her gün demleyince’ cevabını verdi. Bazı kullanıcılar ise altına ‘Daha önce başka şey yerine çay içseydin değil 5 yıl 50 yıl keyifle çay içerdin’ şeklinde yorum yaptı. Deniz Seki'nin duyarına pek çok takipçi de tepki gösterdi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...