Seren Serengil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşinin özel hayatını ifşa edince tepki aldı

Düzenleyen:
Seren Serengil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşinin özel hayatını ifşa edince tepki aldı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Seren Serengil, katıldığı bir programda yakın arkadaşı Ece Erken'i savunurken Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi, Benan Kocadereli’nin sevgilisi olduğunu iddia edip özel hayatını paylaşınca tepki aldı.

Seren Serengil, bugün bir canlı yayına katıldı. Ece Erken ve öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Serengil’in bu seferki açıklamaları büyük tepki çekti. Serengil katıldığı programda öldürülen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli’nin özel hayatını ifşa etti. Serengil açıklamasında “Benan Hanım'ı, mağdur gösteriyorlar Hayatında biri var” ifadelerini kullandı.

Seren Serengil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşinin özel hayatını ifşa edince tepki aldıSeren Serengil

“HANIMEFENDİNİN HAYATINDA BAŞKA BİRİLERİ VAR”

Serengil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun abisinin tekneyi üzerine geçirdiğini ve Ece Erken'in evine haciz yolladığını da iddia etti. Ayrıca Serengil “Sanki bir tek kadın acı çekiyormuş gibi gösteriliyor ama durum öyle değil. Şafak kadını kıskandığı için o eve gitmedi. O hanımefendinin hayatında başka birileri var” dedi. Seren Serengil'in bu sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Çoğu kişi aldatılan Benan Kocadereli’nin bu şekilde konuya dahil edilmesini doğru bulmadı. Bazı kullanıcılar da Kocadereli’nin özel hayatını ifşa ettiği için ünlü sunucuya kızarak tepkilerini gösterdi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...