Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Kurtlar Vadisi dizisinin Ninası'nın son hali

Düzenleyen:
İşte Kurtlar Vadisi dizisinin Ninası'nın son hali

MAGAZİN Haberleri

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinin Ajan Nina karakteri olan Tatsyana Tsvikeviç müslüman olmuştu. Sedef adını alan oyuncunun son hali görüntülendi.

Türk dizi tarihinin en çok izlenen yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi dizisi yıllar sonra bile konuşulmaya devam ediyor. Dizi de canlandırdığı Ajan Nina karakteriyle hafızalara kazınan ve aslen Polonyalı olan başarılı oyuncu Tatsyana Tsvikeviç Türk vatandaşı olmuştu. Bununla da kalmayan oyuncu Müslüman olduğunu açıklayarak Sedef ismini almıştı. İşte Tatsyana Tsvikeviç'in (Sedef) son hali...",

"Kurtlar Vadisi dizisi gerek senaryosuyla gerekse kadrosunda bulunan oyuncularla adından söz ettirmeye devam ediyor. Dizide bir dönem yer alan ve Ajan Nina olarak tanınan, annesi Belaruslu babası Polonyalı olan Tatsyana Tsvikeviç son haliyle şaşırdı.

Kurtlar Vadisi dizisinde bir dönem oynayan ve hafızalara Ajan Nina olarak kazınan Tatsyana Tsvikeviç müslüman oldu. 2002 yılında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına giren Tsvikeviç, dizide oynadığı dönemden sonra 2009 yılında ise Müslüman olduğunu açıkladı. Tatsyana Tsvikeviç İslam'la tanıştıktan sonra Sedef ismini aldı.

Tatsyana Tsvikeviç daha önce bir dergiye verdiği röportajda nasıl Müslüman olduğunu anlattı. Tsvikeviç, “Her şey 5 sene önce kendi hayatımı sorgulamaya başlayınca değişti. Ben kimim, neler yaşıyorum diye çıkmaza girdim. Hayatımda yeni bir sayfa açtım.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...