Boşanma haberleri yaradı: Alişan ve Buse Varol’a 100 bin TL’lik reklam teklifi

Düzenleyen:
Boşanma haberleri yaradı: Alişan ve Buse Varol’a 100 bin TL’lik reklam teklifi

MAGAZİN Haberleri

Bir süre önce boşanma haberleriyle gündemden düşmeyen Alişan ile Buse Varol, reklam anlaşmasına imza attı. İkiliye ayrılık haberleri resmen yaradı. Son dönemde markaların ilgi odağı olan çift yaptıkları reklam anlaşmasından 100 bin TL aldı.

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ile Buse Varol'un boşanacakları yönündeki iddialar çok konuşulmuştu. Ünlü çiftin arasında yaşanan doğum günü krizi evliliklerinde kötü günlerin yaşanmasına sebep olmuştu. Buse Varol 1 yaşına giren kızı Eliz için lüks bir otelde parti düzenlemiş, bu partide eşi Alişan’ın olmaması dikkat çekmişti. Alişan ise kızı için aile arasında bir kutlama yapmıştı. Bu durum “Boşanıyorlar mı?” söylentilerini beraberinde getirmişti.

“EVDEKİ PARTİYE DAVET EDİLMEDİM” DEMİŞTİ

Buse Varol konuyla ilgili sessizliğini bozarak bir açıklama yapmış, açıklamasında dikkat çeken ifadelere yer vermişti:

“Kızım Eliz’in doğum günü partisini Alişan düzenledi. Son ana kadar Selçuk’un eşi Merve de gelecekti. Merve ve çocukları gelmekten vazgeçtiler. Saygı duyuyorum. Ne Merve ne de kızlarını asla sorun yapmadım. Suzan anneyle de bir sorunumuz yok. Alişan’ın annesinin evde düzenlediği partiye kimse davet etmedi. Hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz bir daha bir yaşına gelmeyecek.”

“BİZ HALLEDERİZ DEMİŞTİK, HALLETTİK”

Ayrılık iddialarını her fırsatta yalanlayan ikili son olarak bir alışveriş merkezinde el ele görüntülenmişti. Zor günleri geride bırakan çift  ‘her şey yolunda’ mesajı vermişti. Buse Varol muhabirlerin soruları karşısında sessiz kalırken, Alişan, “Bizi bize bırakın, biz hallederiz demiştik, hallettik!” şeklinde konuşmuştu.

ALİŞAN ANNESİ İLE EŞİ ARASINDA KALDI

Evliliklerinde doğum günü krizi yaşayan ve boşanacakları haberleriyle gündemden düşmeyen Alişan ve Buse Varol ile ilgili son olarak bir iddia ortaya atılmıştı. Söz konusu iddiaya göre Alişan’ın annesi Suzan Tektaş gelinine hala kızgın. Tektaş, yaşananlarla ilgili tavrından dolayı Varol’u bir türlü affedemiyor. Yakınlarının söylediğine göre gelin kaynana arasındaki buzlar hala erimemiş. İkilinin birlikte fotoğraf paylaşmaması da bu iddiaları güçlendiriyor. Alişan ise gelin kaynana arasındaki buzları eritmeye çalışıyor. Ünlü şarkıcı annesi ve eşi arasındaki krizi bir türlü çözemiyor.

100 BİN TL’LİK REKLAM ANLAŞMASI

Boşanma haberleriyle gündemden düşmeyen ikilinin barışması da epey konuşuldu. Alişan ile Buse Varol, son dönemde markaların gözdesi haline geldi. Reklam teklifi yağan ikili aralarını düzeltince hemen bir anlaşma imzaladı. Güneşli'deki bir mağazanın yeni koleksiyon tanıtımına katılacak olan çift, bu reklam ziyareti karşılığında 100 bin TL aldı. Daha birçok yerden reklam teklifi alan çift için ‘Boşanma haberleri yaradı’ şeklinde yorumlar yapılıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...