Ömür Gedik’ten et zammına dikkat çeken yorum: Kırmızı et daha da pahalılansın

Düzenleyen:
Ömür Gedik’ten et zammına dikkat çeken yorum: Kırmızı et daha da pahalılansın

MAGAZİN Haberleri

Yazar ve şarkıcı Ömür Gedik, kırmızı ete gelen zamlarla ilgili yaptığı yorum çok konuşuldu. Gedik sosyal medya hesabından “Kırmızı et daha da pahalılansın, hayvanlar kurtulsun, insanlar daha sağlıklı olsun” paylaşımında bulundu. Bu ifadelerin ardından Gedik, sosyal medyada gündem oldu.

Et ve Süt Kurumu, et fiyatlara yüzde 48'lik bir zam yaptı. 1 kg kıymanın kilosu 56 liradan 83 liraya, 1 kg kuşbaşının fiyatı da 62,50 liradan 92 liraya yükseldi. Bunun üzerine şarkıcı Ömür Gedik, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

“HAYVANLAR KURTULSUN”

Gelen zamları destekleyen Gedik, konu ile ilgili Twitter hesabından ''Kırmızı et daha da pahalılansın, hayvanlar kurtulsun, insanlar daha sağlıklı olsun'' ifadelerine yer verdi.

Gedik, ardından konuyla ilgili bir paylaşım daha yaparak “Eksik yazmışım, artırıyorum. Kırmızı et daha da pahalılansın, hayvanlar kurtulsun, insanlar daha sağlıklı olsun, çevre doğa da korunmuş ve küresel ısınmanın da önüne geçilmiş olsun…” dedi.

Ömür Gedik’ten et zammına dikkat çeken yorum: Kırmızı et daha da pahalılansınÖmür Gedik'ten dikkat çeken paylaşım

Ömür Gedik'in bu paylaşımı hayvanseverler tarafından destek gördü. Kimi sosyal medya kullanıcıları tarafından ise tepkiyle karşılandı. Gedik'in paylaşımına sosyal medyadan “Ne alaka ablacım”, “Sana inat kredi çekerim” yorumları yapıldı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...