Kim Milyoner Olmak İster'e 'başkent' sorusu damga vurdu

Düzenleyen:
Kim Milyoner Olmak İster'e 'başkent' sorusu damga vurdu

MAGAZİN Haberleri

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına başkent sorusu damga vurdu. "1924 Anayasası'nda ve 1961 Anayasası'nda Türkiye'nin başkentinin hangisi olduğu yazar" sorusunda zorlanan yarışmacı herkese ilginç anlar yaşattı.

ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlara bir yenisi daha eklendi.  Tıp öğrencisi yarışmacı Name Çığra Coşkun "1924 Anayasası'nda ve 1961 Anayasası'nda Türkiye'nin başkentinin hangisi olduğu yazar" sorusunda zorlandı. 

TÜRKİYE'NİN BAŞKENTİ SORUSU SORULDU

Tıp öğrencisi yarışmacıya "1924 Anayasası'nda ve 1961 Anayasası'nda Türkiye'nin başkentinin hangisi olduğu yazar" sorusu soruldu.

SEYİRCİ JOKER HAKKINI KULLANDI

Yarışmacı ilk olarak seyirci joker hakkını kullandı. Seyirciden gelen yanıtla yetinmeyen yarışmacı, yarı yarıya joker hakkını da kullandı.

Tıp öğrencisi olduğunu söyleyen Name Çığra Coşkun, heyecandan dolayı iki joker hakkını harcadığını dile getirdi.

Coşkun, yarı yarıya joker hakkını kullandıktan sonra Ankara cevabını verdi.

Kim Milyoner Olmak İster'e 'başkent' sorusu damga vurdu

Yarışmacının cevabının ardından Kenan İmirzalıoğlu, "Seyircinin de yalnızca yüzde 40'ı Ankara cevabını verdi. Buna çok şaşırdım" diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...