Zerrin Özer vasiyetini açıkladı: Öldükten sonra kimse adımdan faydalanmasın

Düzenleyen:
Zerrin Özer vasiyetini açıkladı: Öldükten sonra kimse adımdan faydalanmasın

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, verdiği son röportajında vasiyetini açıkladı. Öldükten sonra anma gecesi gibi etkinliklerin yapılmasını istemediğini belirten Özer, “Ben vefat ettikten sonra adımdan kimse faydalanmasın” şeklinde konuştu.

Ünlü pop şarkıcısı ve söz yazarı Zerrin Özer, köpeğinin ölümünün ardından hüngür hüngür ağlamış, bu ölüm onu derinden sarsmıştı. Bir süredir ekranlarda gözükmeyen ve kabuğuna çekilen şarkıcı katıldığı programda sessizliğini bozdu. Özer, vasiyetinden bahsetti.

İSTEMEDİKLERİNİ ANLATTI

Vasiyetini aktaran Zerrin Özer, istemediklerini bir bir anlattı. Öldükten sonra kimsenin adından faydalanmasını istemediğini belirten Özer, Zerrin'i anma gecesi, Zerrin filmi, Zerrin şarkıcı okulu gibi şeyler yapılmasını istemediğini söyledi.

“ZERRİN ÖZER'İ KİMSE BİR YERE GETİRMEDİ”

Yaşarken görmediği şeylerin öldükten sonra bir anlam ifade etmeyeceğini belirten ünlü şarkıcı bu zamana kadar kendi çabalarıyla bir yerlere geldiğini ifade etti. Özel konuşmasında “Ben vefat ettikten sonra benim adımdan kimseni faydalanmasını istemiyorum. Çünkü Zerrin Özer'i kimse bir yere getirmedi” dedi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...