Cennet Mahallesi’nin Ayşe’si değişimiyle şaşırtıyor, görenler Hadise sanıyor

Düzenleyen:
Cennet Mahallesi’nin Ayşe’si değişimiyle şaşırtıyor, görenler Hadise sanıyor

MAGAZİN Haberleri

Müjdat Gezen, Melek Baykal, Alişan ve Çağla Şıkel gibi başarılı isimlerin başrolünde yer aldığı Cennet Mahallesi dizisinde Ayşe karakterini canlandıran Belemir Temizsoy değişimiyle şaşırttı. Bir zamanların çocuk oyuncusu şimdilerde şarkıcı Hadise’ye benzetiliyor.

2004-2007 yılları arasında SHOW TV’de yayınlanan Cennet Mahallesi dizisi bir döneme damga vurmuş, büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştı.

Yıllar önce final yapmasına rağmen dizinin tekrarlanan bölümleri hala seyrediliyor. Dizide Ayşe karakterine hayat veren Belemir Temizsoy’u şimdilerde görenler inanamıyor. Temizsoy'un son halini görenler “Hadise mi o?” diyor.

1996 doğumlu Belemir Temizsoy, çocuk yaşlarda Çiçek Taksi dizisinde 3 sezon çocuk oyuncu olarak yer aldı. Genç oyuncu daha çok Cennet Mahallesi'nde Pembe'nin kızı (Ayşe) olarak beş sezon boyunca aldığı rol ile tanındı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Belemir Temizsoy Instagram’daki fotoğraflarıyla şaşırtıyor. Ünlü isim güzelliğiyle de beğeni topluyor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...