Tuan Tunalı’nın yüzünü köpek ısırdı, neredeyse gözünden oluyordu

Düzenleyen:
Tuan Tunalı’nın yüzünü köpek ısırdı, neredeyse gözünden oluyordu

MAGAZİN Haberleri

Deniz Yıldızı ve Erkenci Kuş dizilerinden tanıdığımız oyuncu Tuan Tunalı, Bodrum’da sevdiği sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Ünlü oyuncu neredeyse gözünden oluyordu. Hemen hastaneye giden Tunalı, yaptığı açıklamada, “Verilmiş sadakamız varmış. Nazara geldik” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Tuan Tunalı, sevmeye çalıştığı bir sokak köpeğinin saldırısıyla zor anlar yaşadı. Tunalı, iş için gittiği Bodrum’da neredeyse gözünden oluyordu.

KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADI

Başarılı oyuncu Gümüşlük'te gezdiği sırada bir sokak köpeğini sevmek istedi. Ancak köpeği sevdiği esnada, köpek Tunalı’nın yanağını kaparak ısırdı. Isırık, gözünün 2 cm altına geldi.

“VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ”

Tuan Tunalı hemen hastaneye gitti. Yanağına pansuman yapıldı, yüzünde iz kalmaması için dikiş atılmadı. Gözünü kaybetme riskiyle karşı karşıya kalan yakışıklı oyuncu konuyla ilgili açıklamasında “Verilmiş sadakamız varmış. Nazara geldik” ifadelerini kullandı.

Tuan Tunalı’nın yüzünü köpek ısırdı, neredeyse gözünden oluyorduTuan Tunalı


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...