Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Türkiye’yi terk etti mi? Açıklama geldi

Düzenleyen:
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Türkiye’yi terk etti mi? Açıklama geldi

MAGAZİN Haberleri

Yakın zaman önce Londra'ya taşındıkları söylenen Bergüzar Korel ile Halit Ergenç konuyla ilgili açıklama yaptı. Bir süredir ailesiyle birlikte İngiltere’nin başkenti Londra'da olan Ergenç, Londra'ya yerleşmediklerini belirterek, "Orada da bir evimiz var. Fırsat buldukça gidip geliyoruz. İstanbul'u terk etmedik" şeklinde konuştu.

Bir süre önce oyuncu çift Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’in çocukları Ali, Han ve Leyla’yla birlikte İngiltere’nin başkenti Londra’ya yerleştikleri ve Türkiye’yi terk ettikleri çok konuşulmuştu. İddialara göre çift, 11 yaşındaki oğulları Ali’yi evlerinin yakınında bir okula kaydetmiş, yanlarında bir de dadı götürmüştü.

Londra’dan dönen Halit Ergenç, önceki gün objektiflere takıldı. Snob Magazin'in haberine göre, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden ünlü oyuncu, Londra’daki yaşamları ve dizi sektörüyle ilgili sorulara cevap verdi. 

“TÜRKİYE DAHA GÜZEL, BURASI BİZİM MEMLEKETİMİZ”

Üç çocuk babası Halit Ergenç, pandemi döneminde gidemedikleri Londra’ya fırsat buldukça gidip geldiklerini belirterek, “Biz sürekli gelip gidiyorduk. Pandemi döneminde pek gidememiştik. İstanbul’u terk etmedik ama orada bir evimiz var. Türkiye daha güzel. Burası bizim memleketimiz. Kalabalıktan kaçtığımız yok. Burada da yeri geliyor metroya biniyorum yeri geliyor dolmuşa da biniyorum” dedi.

“BERGÜZARLA HER ZAMAN ÇALIŞMAK İSTERİM”

Eşi Bergüzar Korel’in de kendisinin de bazı proje görüşmeleri olduğunu ifade eden Ergenç, “Bergüzarla her zaman birlikte çalışmak isterim” şeklinde konuştu.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...