Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eşi öldürülen Ece Erken ile ilgili şaşırtan ‘saat’ iddiası

Düzenleyen:
Eşi öldürülen Ece Erken ile ilgili şaşırtan ‘saat’ iddiası

MAGAZİN Haberleri

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ocak ayında bir balıkçıda silahlı saldırıya uğramış, tüm müdahalelere rağmen kurtulamamıştı. Ünlü sunucu hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu şoförü ile birlikte geçtiğimiz Ocak ayında Bakırköy'de bulunan balıkçılar çarşısında bir restoranda yemek yerken silahlı saldırıya uğramıştı. Kurşunların hedefi olan Mahmutyazıcıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Türkiye gündemine de oturan cinayet sonrası Ece Erken, eşinin ölümüyle yıkılmış ve bu zorlu süreci evinde ailesiyle beraber geçirmişti. Ünlü sunucu bu kez hakkındaki iddiayla magazin gündeminde yerini aldı.

EŞİNİN TÜM SAATLERİNİ SATTI İDDİASI

Söz konusu iddiaya göre Ece Erken, eşinden kalan 12 adet lüks saati, geçtiğimiz günlerde ikinci el alım satım yapan mağazalardan birine sattı.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN AİLESİ ECE ERKEN’E ÇOK ÖFKELİ

Sabah’ın haberine göre söz konusu saatler için sunucu 15 milyon lira aldı. Kulislerde dolaşan iddialarda ise, bu durumu öğrenen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi, büyük şok yaşadı. Ailenin o saatleri, Mahmutyazıcıoğlu'nun ilk evliliğinden olan iki çocuğuna hatıra kalmasını istedikleri, bu gizli satış nedeniyle Erken'e çok öfkelendikleri iddia ediliyor.

"EŞİMDEN BANA TEK KURUŞ KALMADI"

Ünlü sunucu bu iddialar karşısında bir açıklama yaparak isyan etti. Bloke konulduğu için eksi hesapta görülen 22 milyon TL'lik bakiyesinin görüntüsünü paylaşan Ece Erken, "Eşimden bana tek kuruş kalmadı. 2 evimde tedbir kararı var. Tek saati vardı, o da abisinde. Bende sadece 2-3 tespihi kaldı" dedi.


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...