Ünlü oyuncunun çocuğunu görenler şaşırıyor: Resmen küçük Abdülhey

Düzenleyen:
Ünlü oyuncunun çocuğunu görenler şaşırıyor: Resmen küçük Abdülhey

MAGAZİN Haberleri

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Abdülhey karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Kenan Çoban, sosyal medyada oğluyla sık sık fotoğraflarını paylaşıyor. Baba oğulun benzerliğini görenler şaşırıyor. Takipçiler “Adeta küçük Abdülhey” şeklinde yorumlar yapıyor.

Ekranların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi’nde Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban, oğlu ile paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiriyor.

Kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni alan fotoğraflarda ünlü oyuncunun oğlu kendisine benzerliği ile dikkat çekiyor.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Çoban'ın fotoğrafının altına “Resmen küçük Abdülhey” , “Çocuk direkt Abdülhey olarak doğmuş” şeklinde yorumlar yapılıyor.

Ünlü oyuncu gözlerden uzak ailesiyle sessiz sedasız bir hayat sürdürüyor. Çoban, ara sıra ailesiyle fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor. Çoban ile oğlunu görenler benzerliklerine çok şaşırıyor.

Helin Nazlı Çoban ile 2017 yılında nikah masasına oturan başarılı oyuncunun bir oğlu dünyaya geldi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Çoban, eşi ve oğluyla pozlarını paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...