Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçılarla iftar yemeğinde buluştu! Ünlü isimler o anları anlattı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçılarla iftar yemeğinde buluştu! Ünlü isimler o anları anlattı

MAGAZİN Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçılarla iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar programına katılanlar arasında Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Hülya Koçyiğit, Bülent Ersoy, Hülya Avşar, Alişan, Yonca Evcimik gibi pek çok ünlü isim yer aldı. Davete katılan ünlüler içeride yaşananları ve gözlemlerini tek tek anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan dolayısıyla Dolmabahçe Sarayı’nda bir iftar programı gerçekleştirdi. İftar programına kültür sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Sabah’ın haberinde ise ünlüler dünyasından birçok isim gecede yaşananları anlattı.

HÜLYA AVŞAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sanatçıların fotoğrafını çeken Hülya Avşar o anı şöyle anlattı:

“Türkiye'nin Cumhurbaşkanının iftar yemeğine gitmek keyif veriyor.

Siyasetten, kargaşadan uzak, herkesin birbirine güzel baktığı bir ortamda, senede bir olan bu davette, birbirimize hal hatır sormak daha da bir keyif veriyor. Siyasetten uzak, herkesin sadece birbirine güzel baktığı bir ortamdı. Çok keyifliydi.”

HÜLYA KOÇYİĞİT

"Cumhurbaşkanımız ve muhterem eşi Emine Hanım çok değerli konuklarıyla bu akşam iftar yaptı. Her zamanki gibi mütevazı kişiliği ile hepimizi tek tek selamlayıp hatırını sordu ve kültür sanat insanlarını onore edecek çok güzel bir konuşma yaptı. Hepimiz çok mutlu olduk."

ORHAN GENCEBAY

 "Sayın Cumhurbaşkanım ve değerli eşlerinin sanat dünyasına verdiği iftar daveti harika ve sevgi dolu bir geceydi."

DEMET AKALIN

"Tüm sanatçılar adına Cumhurbaşkanımızdan gece yarısından sonra müzik kısıtlamasının kaldırılması konusunda talepte bulundum. Böyle bir davete katılmak, Ramazan ayında iftar yemeğinde bir araya gelmek çok keyifliydi."

BİROL GÜVEN

"Uzun süredir görüşmeyen insanlar birbirlerine sarıldılar. Cumhurbaşkanımız bütün masaları tek tek dolaşıp tüm misafirlerle tek tek el sıkıştı. Tüm katılanlara kendi alanlarıyla ilgili sorular sordu, neredeyse herkesin çalışmalarını oldukça detaylı biliyordu. Bu beni çok şaşırttı çünkü çok yoğun bir insan. Bizlerle diziler, filmler üzerine konuştu. Bazı arkadaşlarımıza da sigarayı bırakıp bırakmadıklarını sordu. Bırakmalarını istedi. Klasik bir iftar menüsü vardı; iftariyelik, pide, çorba gibi."

SERKAN ÇAĞRI

“Cumhurbaşkanımız ve eşi tarafından düzenlenen iftar buluşmasında olmaktan mutluluk duydum. Telif hakları konusunda yapılacak düzenleme ve çalışmaların Cumhurbaşkanımızca ifade edilmesi bizleri oldukça heyecanlandırdı. Gerçekleşmesini dört gözle bekliyoruz."

RAHMAN BEŞEL: 

“Cumhurbaşkanımızın davetiyle ilk defa böyle bir organizasyona katıldım. Çok heyecanlandım. Daha önce hiç bu kadar ünlüyü bir arada görmemiştim. Çok mutlu oldum. Yapımcımız Mustafa Uslu, eşiyle aynı masadaydık. Emin Uzunlar ve Şafak Sezer'le fotoğraf çektirdim.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...