Ayşenil Şamlıoğlu’nun acı günü: Annem bizi bırakıp gitti, öksüz kaldım

Düzenleyen:
Ayşenil Şamlıoğlu’nun acı günü: Annem bizi bırakıp gitti, öksüz kaldım

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu’nın annesi hayatını kaybetti. Şamlıoğlu, vefat haberini sosyal medyadan paylaştığı mesajla duyurdu.

Ayşenil Şamlıoğlu, anne acısıyla sarsıldı. Sevilen oyuncunun annesi, yaşama gözlerini yumdu. Şamlıoğlu, annesinin vefat ettiğini sosyal medyadan paylaştığı mesajla verdi.

“ANNEM BİZİ BIRAKIP GİTTİ, ÖKSÜZ KALDIM”

Instagram hesabından fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu altına şu duygusal notu düştü:

“Canım taa içi, bana can veren, her zaman yaşama bakışını örnek aldığım dünya güzeli annem bizi bıraktı gitti. Öksüz kaldım, hissettiğim bu, her yaşta hissediliyormuş bu duygu meğer.
Pamuk gibi bir insandı, adeta başında bir hale ile yaşadı. yumuşacık, sevgi dolu, her baktığı yerde güzellik gören, yaşamdan tat alan, pozitif duruşunu hiç kaybetmeyen biriydi annem, ben her canlıyı sevmeyi ondan öğrendim, öğrendiğim pek çok şeyin yanında.

Yaşadığı gibi yumuşacık veda etti hayata, hastaneye giderken gene papatyaların güzelliğine bak diyormuş yeğenim Serap Göktekin’e. Hastaneye ulaştıklarında bilinci kapanmış.

Canııııımmmmmmm, hep güzellikler sarsın etrafını, yaşamda gördüğün güzelliklerin binlerce katı kuşatsın seni, gittiğin yerde çoook mutlu ol e mi… Seni seviyorum annem seni çok seviyorum.”

Ayşenil Şamlıoğlu’nun acı günü: Annem bizi bırakıp gitti, öksüz kaldımAyşenil Şamiloğlu'nun annesi


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...