Filistinli manken Bella Hadid’in ‘teravih treni’ paylaşımı ses getirdi

Düzenleyen:
Filistinli manken Bella Hadid’in ‘teravih treni’ paylaşımı ses getirdi

MAGAZİN Haberleri

İstanbul’da imamlık yapan Mahmut Eroğlu, çocuklara namazı sevdirmek için ‘teravih treni’ fikrini hayata geçirdi. Eroğlu, çocuklarla her akşam namaz sonrası teravih treni oluşturuyor. Caminin etrafında dolaşan bu trenin son durağı ise ‘çocuk market’ oluyor, çocuklar bu trenden istediklerini alabiliyor. Bu şahane fikir dünyaca ünlü Filistinli model Bella Hadid’in de dikkatini çekti. Hadid, sosyal medya hesabından teravih treni ile ilgili paylaşım yaptı.

İstanbul 5. Levent'teki Hacı Osman Torun Camii imamı Mahmut Eroğlu'nu son günlerde oldukça popüler, onu artık dünya tanıyor.

Eroğlu, çocuklara namazı sevdirmek için ‘teravih treni’ fikrini hayata geçirdi. Çocuklara namazı ve dini sevdirmek için bu fikri ortaya koyan Mahmut Eroğlu, sosyal medyanın da gündeminde.

Mahmut Eroğlu’nun bu fikri büyük takdir toplarken, dünyaca ünlü model Bella Hadid’in de dikkatini çekti.

Filistin asıllı Amerikalı model Bella Hadid, teravih treninin fotoğrafını paylaştı. Hadid, çocukların o görüntülerine sosyal medya hesabından yer verdi. Öte yandan Türkiye'nin her yerinden çocuklar için camiye çikolata, dondurma gönderiliyor. Kimileri çocuklar için camiye oyuncak yolluyor.

Filistinli manken Bella Hadid’in ‘teravih treni’ paylaşımı ses getirdiİşte Bella Hadid'in o paylaşımı...


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...