Tolga Karel babasının cenazesine yetişemedi, gömüldüğü anları paylaştı

Düzenleyen:
Tolga Karel babasının cenazesine yetişemedi, gömüldüğü anları paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Oyunculuğu bırakıp Amerika’ya yerleşen Tolga Karel’in babası Tufan Karel, kanser nedeniyle hayatını kaybetti. Karel cenazeye yetişemedi ancak eski eşi Günay Musayeva ve oğlu cenazede oradaydı. Eski oyuncu, babasının gömüldüğü anları paylaştı.

Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp ABD’ye yerleşen Tolga Karel, baba acısıyla derinden sarsıldı. Kötü haberi sosyal medyadan duyuran Karel, Instagram hesabından babasının fotoğrafını yayınlayarak acısını takipçileriyle paylaştı.

“BEN GELMEDEN ÖLME DEMİŞTİM SANA”

Karel, gönderisinin altına, “Bu dünyadan adam gibi bir adam geçti. Rabbim sana şükürler olsun, onu benim babam olarak dünyaya getirdiğin için. Koca yürekli babam, ışıklar içinde uyu. Ama ben gelmeden ölme demiştim sana, hani beni bekleyecektin baba..." notunu düştü.

“ÜZÜLMEYELİM DİYE BİZE HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEMİŞ”

Tolga Karel, daha sonraki paylaşımlarında babasının ölüm nedenini açıklayarak “5 sene kanser her yerini sarmış biz üzülmeyelim diye bize hiçbir şey söylememiş öleceğini bile bile” açıklamasını yaptı.

Cenazeye yetişemeyen Karel, babasının defnedildiği anları paylaşarak “Elveda baba, sana yetişemedim ama sen de ben ölene kadar benimle yaşayacaksın” notunu düştü.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...