Gülşen Bubikoğlu'nun kız kardeşi Türkiye'nin yakından tanıdığı bir isim çıktı

Düzenleyen:
Gülşen Bubikoğlu'nun kız kardeşi Türkiye'nin yakından tanıdığı bir isim çıktı

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam’ın güzel oyuncusu Gülşen Bubikoğlu'nun kız kardeşinin kim olduğunu görenler şaşırıp kalıyor. Ünlü oyuncunun kardeşi de Türkiye’nin yakından tanıdığı bir isim çıktı. İşte Gülşen Bubikoğlu’nun pek bilinmeyen kız kardeşi…

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Gülşen Bubikoğlu; Kadir İnanır, Kemal Sunal, Cüneyt Arkın, Tarık Akan gibi pek çok ünlü isimle aynı filmde rol aldı.

Türk sinemasının güzel isimlerinden Bubikoğlu’nun filmleri hala hafızalarımızda yer alıyor ve tekrar tekrar izleniyor.

Gülşen Bubikoğlu'nun eşi de film yönetmeni, yapımcı ve senaryo yazarı. Ancak ünlü isim hakkında pek bilinmeyen bir gerçek daha var. Bubikoğlu’nun kardeşi herkesin yakından tanıdığı bir oyuncu.

Gülşen Bubikoğlu’nun kız kardeşi Kemal Sunal ile oynadığı filmden tanınıyor.

Usta sanatçının kardeşi Nilgün Bubikoğlu, ‘En Büyük Şaban’ adlı filmde Gülşen görme yetisini kaybetmiş bir çiçekçiyi canlandırıyor.

Kemal Sunal, filmde çiçek satan kör bir kıza aşık olur. Onu sağlığına kavuşturmak için çaba sarf eder. Bulduğu parayla çok sevdiği aşkının gözlerini ameliyat ettirir.

Film Charlie Chaplin'in Şehir Işıkları filminden uyarlanmıştır.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...