Sadakatsiz dizisi için son 3 bölüm! Final tarihi netleşti

Düzenleyen:
Sadakatsiz dizisi için son 3 bölüm! Final tarihi netleşti

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk gününden bu yana soluksuz izlenen Sadakatsiz dizisinde sona gelindi. Daha önceden de final kararı alınan ve senaryonun tıkandığı yönünde yapılan açıklamanın ardından biteceği tarih netleşti

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran Sadakatsiz dizisinden izleyicisini üzecek karar geldi. Farklı konusu ile herkesin dikkatini çeken dizinin çok konuşulan final tarihi netleşti. Bir süredir çıkan 'Sadakatsiz final yapacak' haberlerinin ardından dizi son üç bölümle veda etmeye hazırlanıyor. Seyircinin devam etmesini istediği diziden gelen açıklama senaryonun tıkandığı yönündeydi. 

DİZİ 2 HAFTA YOK

Dizi bu hafta ve bayram haftasında yayınlanmayacak. Kalan 3 bölüm 11, 18 ve 25 Mayıs tarihlerinde seyirciyle buluşacak ve 60. bölüm ile sevenlerine veda edecek. Sadakatsiz dizisinin final bölümü şimdiden çok merak ediliyor.

Sadakatsiz dizisi için son 3 bölüm! Final tarihi netleşti

DİZİDE SON HAFTA NE OLMUŞTU?

Sadakatsiz dizisi son haftalarda alışık olmadığımız sahneler yer alıyor. Her dakikası ayrı bir heyecan olan dizide Asya mı Volkan mı yoksa Derin mi galip gelecek? Herkesin birbirine oyun oynadığı bölümlerde tuzağa düşen kim olacak? 

Sadakatsiz 20 Nisan Çarşamba yayınlanan 57. yeni bölümde Derin'in Ali ve Asya'yı öldürme ihtimali ortalığı karıştırdı! Asya ve Volkan, Ali tarafından köşeye sıkıştırılırken, Derin duydukları karşısında ne yapacağını bilemez. Gönül’ün tüm önlemlerine rağmen işleri istediği gibi yürütmeye devam eden Volkan ise yeni engellere takılacaktır.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...