Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kıvanç Tatlıtuğ, eşine olan aşkını anlattı: Her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim

Düzenleyen:
Kıvanç Tatlıtuğ, eşine olan aşkını anlattı: Her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz günlerde baba olan ve oğlu Kurt Efe’yi kucaklayan Kıvanç Tatlıtuğ bir dergiye röportaj verdi. Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’e olan aşkını anlattı. Ünlü manken ve oyuncu “Başak'ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim. Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor” sözleriyle eşine olan sevgisini dile getirdi. Bu romantik sözler sosyal medyada çok konuşuldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer 2016 yılında nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz haftalarda bebek heyecanı yaşayan çift, oğullarına kavuştu. 2014 yılında yayımlanan Kurt Seyit ve Şura dizisinin setinde aşk yaşamaya başlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti diziden esinlenerek oğullarına Kurt Efe adını verdi. Kapak yüzü olduğu L'Officiel dergisine röportaj veren ünlü manken ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'e olan sevgisini romantik sözlerle anlattı.

Kıvanç Tatlıtuğ, eşine olan aşkını anlattı: Her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendimKıvanç Tatlıtuğ - Başak Dizer

“ONUN GÖZLERİNDEKİ MUTLULUĞU HİSSETTİĞİMDE KARNIM DOYUYOR”

Eşine olan sevgisinin gün be gün arttığını belirten Tatlıtuğ, röportajında “Başak'ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim. Çünkü çok sevmek yetmedi. Bir insanı sevmek, onun mutluluğu için çaba gösterdiğinde başlıyor. Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor. Bu öyle bir şey. Onun yapmış olduğu şeyleri, seçimlerini desteklemek en önemlisi. Yoksa herkes evleniyor. Evleniyorsun işte... Devamını getirebilmek asıl mesele” şeklinde konuştu.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...