Furkan Andıç sette kaza geçirmişti: Ameliyat sonrası hasta yatağından ilk poz geldi

Düzenleyen:
Furkan Andıç sette kaza geçirmişti: Ameliyat sonrası hasta yatağından ilk poz geldi

MAGAZİN Haberleri

Furkan Andıç, rol aldığı dizi Kara Tahta’nın çekimlerinde kaza geçirdi. Sağ bacağındaki ön çapraz bağları yırtılan oyuncu apar topar ameliyata alındı. Operasyonu başarılı geçen Andıç’ın hastanedeki fotoğrafları paylaşıldı.

Başrollerini Miray Daner, Cengiz Bozkurt, Kerem Arslanoğlu, Yasemin Yazıcı gibi isimlerin paylaştığı TRT1 dizisi Kara Tahta’nın çekimlerine oyuncu Furkan Andıç’ın geçirdiği kaza nedeniyle geçtiğimiz gün sağlık molası verildi. Talihsiz bir kaza yaşayan Andıç, sahneye hazırlandığı esnada yaptığı ters bir hareketle ön çapraz bağlarının yırtılmasına sebep oldu.

HASTANEYE KALDIRILDI

Geçirdiği kaza sonucu sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu ameliyat oldu. Andıç, yaklaşık 3 saat süren bir operasyon geçirdi.

Furkan Andıç sette kaza geçirmişti: Ameliyat sonrası hasta yatağından ilk poz geldiFurkan Andıç'ın operasyon sonrası fotoğrafı...

“İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ARAMIZA VE SETE DÖNECEK”

Rol aldığı dizi Kara Tahta’nın yapımcısı Süreyya Yaşar Önal ve yönetmeni Önder Mıhlar, Furkan Andıç’ı hastanede ziyarete gitti. Önal, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına, “Oyuncumuz Sevgili Furkan Andıç'ın sakatlanması ekip olarak bizi ve tüm sevenlerini üzdü. İnşallah en kısa zamanda iyileşip, aramıza ve setine dönecek. Geçmiş olsun Furkan” yazdı.

Başarılı oyuncu Furkan Andıç’ın hastaneden çıktıktan sonra 10 gün istirahat edeceği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...