Acun Ilıcalı bayramda müjdeli haberi verdi, Survivor yarışmacıları havaya uçtu

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı bayramda müjdeli haberi verdi, Survivor yarışmacıları havaya uçtu

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star 2022, dün akşam yine heyecanlı bir bölümle ekranlardaydı. Heyecanlı dakikaların yaşandığı gecede, Acun Ilıcalı yarışmacılara müjdeli haberi bayramın ilk günü verdi. Ilıcalı, yarışmacıların artık şampiyonluğa odaklanmasını istediklerini belirterek ‘Yokluk Adası’ uygulamasının kaldırıldığını söyledi.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor, dün akşam heyecan dolu yeni bölümüyle bayram akşamını şenlendirdi. Konseyde konuşan Acun Ilıcalı’nın yarışmacılara bir sürprizi vardı. Ramazan Bayramı nedeniyle yarışmacıların iki gün villada kalacağını belirten Ilıcalı, bununla da yetinmeyerek Yokluk Adası ile ilgili de müjdeyi verdi.

“BU ZAMANA KADAR ALDIĞIM EN GÜZEL BAYRAM MÜJDESİ”

Survivor yarışmacıları dokunulmazlık oyununu kazanıp takımlarını korumak için ter dökmeye devam ederken Acun Ilıcalı, sürpriz bir açıklama yaparak Yokluk Adası’nın artık olmayacağını belirtti.  Bu habere en çok sevinen kişi Yokluk Adası’na en fazla yolu düşen Evrim Keklik oldu. Keklik, “Bu benim bu zamana kadar aldığım en güzel bayram müjdesiydi. Ama ben Survivor'u o kadar çok seviyorum ki inanın yokluğu da sevmiştim. Çünkü ne kadar çok oraya gidersem o kadar daha güçlü geri dönüyorum. Bu biraz beni ilgilendiriyordu. Çok güzel oldu teşekkürler” dedi.

Acun Ilıcalı bayramda müjdeli haberi verdi, Survivor yarışmacıları havaya uçtuSurvivor Evrim Keklik - Nisa Bölükbaşı

“SURVİVOR’IN GÖRDÜĞÜ EN YÜKSEK SEVİYE ÖDÜLLER OLACAK”

Konseyde konuşma yapan Acun Ilıcalı, yarışmacıların artık tamamen şampiyonluğa odaklanmasını istediklerini belirtti. Ilıcalı konuşmasında “Survivor'un gördüğü en yüksek seviyede ödüller adım adım sizin olacak. Bol bol uçacaksınız” şeklinde konuştu.

SURVİVOR YOKLUK ADASI NEDİR?

Survivor’da eleme adayı olan kişiler 24 saatliğine Yokluk Adası’na gidiyordu. Adada yarışmacılara yalnızca yatabildikleri bir tahta parçası ve bir battaniye veriliyordu. Sadece güvenlik kamerasının bulunduğu adada tek başına kalan yarışmacılar 24 saat boyunca ekipten bir kişiyle bile iletişim kurmuyordu, süre dolunca tekrar takımlarına kavuşuyorlardı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...