Mesut Özil yine jestiyle gündemde! Bir kez daha kesenin ağzını açtı

Düzenleyen:
Mesut Özil yine jestiyle gündemde! Bir kez daha kesenin ağzını açtı

MAGAZİN Haberleri

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, 2019 yılında evlendiği Amine Gülşe'nin doğum gününü pahalı bir hediye ile kutladı. Sık sık aldığı pahalı hediyelerde gündem olan Özil'in, bu kez 75 bin dolar yani yaklaşık 1 milyon 150 bin lira değerinde pırlanta bir bileklik aldığı iddia edildi.

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve futbolu kadar özel hayatıyla da sık sık gündem olan Mesut Özil, eşi Amine Gülşe için kesenin ağzını açtı. Pahalı jestleri ile bilinen ve şimdilerde ikinci bebeklerini bekleyen çift, yine özel hayatları ile gündeme geldi, Özil'in Gülşe'ye aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı.

Geçtiğimiz günlerde 29 yaşına basan Gülşe, doğum gününü Özil ile birlikte Çubuklu'daki milyonluk villalarında kutladı. Bugüne kadar eşine aldığı pahalı hediyelerle sık sık gündem olan ve Fenerbahçe'den yıllık kazancı 5 milyon Euro olan Mesut Özil, yine kesenin ağzını açtı. 

75 BİN DOLARA BİLEKLİK

Yıldız futbolcunun, Amine Gülşe'ye yaş günü için ünlü bir markadan pırlanta bir bileklik aldığı iddia edildi. Gülşe'nin 75 bin dolar yani yaklaşık 1 milyon 150 bin TL değerindeki bileklik hediyesiyle oldukça mutlu olduğu belirtildi.

Bu arada ünlü futbolcu, eşinin ikinci kez hamile olduğu haberini alınca da Amine Gülşe'ye 18 milyon TL değerinde lüks bir cip satın almıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...