Küçük Besleme'nin Bilge'si oyunculuğu bıraktı: Yeni işi ve son hali görenleri şaşırtıyor

Düzenleyen:
Küçük Besleme'nin Bilge'si oyunculuğu bıraktı: Yeni işi ve son hali görenleri şaşırtıyor

MAGAZİN Haberleri

90'lı yıllarda ekranlara damga vuran 'Küçük Besleme' dizisinde canlandırdığı Bilge karakteri ile hafızalara kazınan Nur Kulakoğlu'nun son halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Acıklı hikayesi ile adını milyonlara duyuran ve oyunculuğu bırakan Kulakoğlu, bir üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyor.

'Küçük Besleme' dizisindeki yürek burkan hikayesi ile herkesi ekran başına kilitleyen ve 'Bilge' karakteri ile bir döneme damga vuran Nur Kulakoğlu, oyunculuğu bıraktı.

90'lı yılların son döneminde ekranlara gelen 'Küçük Besleme' dizisi ile adını duyursa da Mum Kokulu Kadınlar, Üvey Baba, Avcı, Sururi gibi birçok yapımda yer alan Kulakoğlu, son haliyle gündemde.

33 yaşında olan Nur Kulakoğlu, dizide evin hanımından türlü işkenceler gören ve kısacık biçimsiz kesilen saçlarıyla 'Bilge' karakteri olarak hafızalara kazındı.

OYUNCULUĞU BIRAKTI, AKADEMİK KARİYERİ SEÇTİ

1986 doğumlu olan ve yer aldığı diziler sonrasında eğitimine öncelik vermek isteyen Kulakoğlu, oyunculuğu bıraktı.

Kulakoğlu, 18 Mart Üniversitesi Seyahat İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Ardından yüksek lisansını da bitiren Kulakoğlu, şimdilerde İstanbul Üniversitesi'nde doktora yapıyor.

Hayatını akademik anlamda ilerletmek isteyen ve evli olan genç kadın, Batman Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...